«Είναι το μεγαλύτερο κομμάτι του Ολυμπιακού!»

«Είναι το μεγαλύτερο κομμάτι του Ολυμπιακού!»
Book Small Mobile

Τρομερές στιγμές έζησαν οι πολίστες του Ολυμπιακού, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την απονομή! Ο κόσμος ήτα εκεί, έδειξε την αγάπη του και οι μεγάλοι πρωταγωνιστές του θριάμβου δεν έκρυψαν την χαρά τους, για όσα σπουδαία έζησαν.

Δείτε τι είπαν:

Αλέξανδρος Γούνας: «Για εμάς είναι ξεχωριστό. Ο κόσμος πάντα μας δίνει δύναμη και ώθηση. Δεν καταφέραμε να τους έχουμε μαζί μας στο κολυμβητήριο, αλλά αυτή η υποδοχή που μας επεφύλαξαν ήταν πραγματικά καταπληκτική. Τους ευχαριστούμε και ευχόμαστε και στο μέλλον να καταφέρουμε να τον κάνουμε χαρούμενο και να ζήσουμε ανάλογες στιγμές».

Κωνσταντίνος Γενηδουνιάς: «Για άλλη μια φορά ο κόσμος μας ήταν υπέροχος. Είναι το μεγαλύτερο κομμάτι του Ολυμπιακού και τους ευχαριστούμε όλους. Από κει και πέρα πήραμε ένα ακόμα πρωτάθλημα. Κάθε κούπα την πανηγυρίζουμε σα να είναι η πρώτη και σαν να είναι η τελευταία, ειδικά φέτος με όλα αυτά που έχουμε ζήσει. Είμαστε ευτυχισμένοι και θέλουμε και του χρόνου να κατακτήσουμε και τις δυο κούπες».

Μανώλης Ζερδεβάς: «Είναι τρομερό συναίσθημα να γιορτάζεις με αυτό τον τρόπο ένα πρωτάθλημα. Ειδικά μετά από τόσες δύσκολες συνθήκες. Ο κόσμος έδειξε ότι είναι δίπλα μας παρά τις δυσκολίες που περάσαμε. Το πρωτάθλημα φυσικά δεν χάνει την αξία του από την περίεργη εξέλιξη της σεζόν και συνεχίζουμε δυνατά».

Δημήτρης Σκουμπάκης: «Ήταν μια πολύ ωραία εμπειρία η σημερινή. Δεν το είχα ξαναζήσει και το χαρήκαμε όλοι πολύ και ας είχαμε μια πολύ δύσκολη περίοδο. Όλο αυτό ήταν πολύ όμορφο το ευχαριστηθήκαμε και ευχαριστούμε τον κόσμο για την υποδοχή».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ