ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Μόνο στην Αττική!

Μόνο στην Αττική!

Μονάχα φιάσκο μπορεί να χαρακτηριστεί αυτό που συμβαίνει φέτος με το Final-4 του Κυπέλλου Ελλάδας. Μια ακόμα αρνητική απάντηση. Αρχικά το Καρπενήσι για οικονομικούς λόγους, μετά ο δήμος Νέας Σμύρνης, ο δήμος Ηλιούπολης και τελευταία, ο δήμος Χαλκίδας. Η ΚΟΕ ορίζει τη διοργάνωση σε ορισμένες περιοχής και λίγο μετά οι δημοτικές αρχές κάνουν... πίσω και δεν δέχονται να "φιλοξενήσουν" την τελική φάση της διοργάνωσης.

Το θέμα είναι πώς έχει καταντήσει κακόγουστο αστείο αυτό που συμβαίνει φέτος με την ΚΟΕ. Διότι δεν υπάρχει άλλη εξήγηση για την ανικανότητα ορισμένων να διοργανώσουν ένα Final-4. Και με δεδομένο ότι δεν μένει αρκετός καιρός –μια εβδομάδα για την ακρίβεια- πρέπει να παρθεί... χθες η απόφαση για την έδρα της τελικής φάσης. Χρόνος δεν υπάρχει κι αυτό που είναι αναγκασμένη να κάνει η Κολυμβητική Ομοσπονδία της Ελλάδας είναι να βρει ένα κολυμβητήριο στην Αττική.

Εξάλλου και οι 4 φιναλίστ του θεσμού (Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Βουλιαγμένη, Εθνικός) είναι ομάδες από την Αττική και θα πρέπει να βρεθεί ένα κολυμβητήριο στο Λεκανοπέδιο για να τελειώσει αυτή η ιστορία και να μην έχουμε, για μια ακόμα φορά, νέο "φιάσκο"... Και υπάρχουν κολυμβητήρια για να διεξαχθεί η τελική φάση του θεσμού.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Σήκωσέ το...

    Σήκωσέ το...

    Ημέρα στέψης το Σάββατο για την ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού, με τον τρίτο τελικό με το ΝΟΒ (19:00)

  • Στον... αέρα ξανά το Final-4

    Στον... αέρα ξανά το Final-4

    Έκαναν πίσω από τη Χαλκίδα αναφορικά με τη διεξαγωγή της τελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ