ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Το Final-4 στα κανάλια Novasports!

Το Final-4 στα κανάλια Novasports!

Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, το διήμερο Παρασκευή 27 Μαΐου και Σάββατο 28 Μαΐου, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε ζωντανή και αποκλειστική μετάδοση από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD, καθώς και από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD, το Final-4 του Κυπέλλου στο πόλο Ανδρών, το οποίο θα διεξαχθεί στο κολυμβητήριο του Λαιμού, με τη συμμετοχή του Ολυμπιακού, της Βουλιαγμένης, του Εθνικού και του Παναθηναϊκού (https://www.youtube.com/watch?v=PRfbcup1U5E).

Όλοι οι αγώνες θα μεταδοθούν και από την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO και από το Web TV του Novasports.gr (www.novasports.gr/WebTV, διαθέσιμο σε συνδρομητές Forthnet/Nova). Την Παρασκευή 27 Μαΐου θα διεξαχθούν οι δύο ημιτελικοί. Στις 18:00 ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει στο "αιώνιο" ντέρμπι τον Παναθηναϊκό, ενώ στον δεύτερο ημιτελικό στις 20:00 ο Εθνικός θα κοντραριστεί με τη Βουλιαγμένη, με έπαθλο την είσοδο στο τελικό, ο οποίος θα διεξαχθεί το Σάββατο 28 Μαΐου στις 18:00.

Η δημοσιογραφική ομάδα των καναλιών Novasports ετοιμάζει ένα διήμερο γεμάτο πόλο, με εκπομπές πριν και μετά τη λήξη των αγώνων, με τους Διονύση Στρούμπο και Κώστα Τατάκη στην περιγραφή και το Γιάννη Φάκαρο στο ρεπορτάζ με εκλεκτούς καλεσμένους και σχολιαστές.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Παρασκευή 27 Μαΐου στα Novasports 2 και Novasports 2 HD

17:30 Pre game

18:00 Α’ ημιτελικός Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός

20:00 Β’ ημιτελικός Εθνικός-Βουλιαγμένη

21:30 Post game

Σάββατο 28 Μαΐου στα Novasports 1 και Novasports 1 HD

17:30 Pre game

18:00 Τελικός

19:30 Απονομή και Post game

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ