ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ξεκινά η παραλαβή των εισιτηρίων του Final-6

Ξεκινά η παραλαβή των εισιτηρίων του Final-6

Μια εβδομάδα απέμεινε για την έναρξη του Final-6 του LEN Champions League που θα διεξαχθεί στη Βουδαπέστη, το διάστημα 2-4 Ιουνίου. Οι άνθρωποι του Θρύλου παρέλαβαν σήμερα τα "μαγικά χαρτάκια" για τις ανάγκες του λαού του Ολυμπιακού. Οι οποίοι ετοιμάζουν μια μεγάλη εκδρομή που παρόμοια δεν έχει ξαναγίνει όσον αφορά στο πόλο. Οι οπαδοί του μεγαλύτερου ελληνικού συλλόγου θα κάνουν κόκκινη την ουγγρική πρωτεύουσα και το κολυμβητήριο της πόλης.

Επειδή υπάρχει αγωνία στις τάξεις των φίλων του Ολυμπιακού, η πλευρά του Ερασιτέχνη Θρύλο ενημέρωσε ότι "H παραλαβή των εισιτηρίων για τους φιλάθλους που έχουν κάνει προεγγραφή, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή (27/5), την Δευτέρα (30/5) και την Τρίτη (31/5) και ώρες 10.00-18:00 από το σημείο που έγινε η κράτηση του εισιτηρίου (από το Τμήμα Μελών και Φιλάθλων στο «Γ. Καραϊσκάκης» ή από τα γραφεία του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π. στην Πλατεία Αλεξάνδρας) ".

Κι αυτό που επισημαίνουν από την πλευρά των "ερυθρολεύκων" είναι πως όσοι έχουν κάνει προεγγραφή για τα εισιτήρια του Final-6, θα μπορούν να τα παραλάβουν από το σημείο που έκαναν τις αιτήσεις τους.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

 • Οι ώρες του Final-6

  Οι ώρες του Final-6

  Στις 20:00, στις 3 Ιουνίου, ο ημιτελικός του Ολυμπιακού, στις 22:00 την 4η Ιουνίου ο τελικός.

 • Ξεκίνησαν οι εγγραφές!

  Ξεκίνησαν οι εγγραφές!

  Η προθεσμία δηλώσεων συμμετοχής λήγει στις 12 Μαΐου. Πληροφορίες στους συνδέσμους.

 • Τα εισιτήρια του Final-6

  Τα εισιτήρια του Final-6

  Οι "ερυθρόλευκοι" εξασφάλισαν 800, με τιμή 33 € για το τριήμερο της τελικής φάσης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ