ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Φουντούλης: «Σπουδαία στιγμή...»

Φουντούλης: «Σπουδαία στιγμή...»
Book Small Mobile

Για τη συμμετοχή της Εθνικής Πόλο Ανδρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο μίλησε ο Γιάννης Φουντούλης, αρχηγός της ομάδας. «Αυτή θα είναι η τρίτη μου παρουσία σε Ολυμπιακούς αγώνες και είναι πραγματικά μια πολύ σπουδαία στιγμή στην καριέρα μου. Επιτεύχθηκε μια πρόκριση κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες και η ελληνική υδατοσφαίριση θα είναι και πάλι παρούσα σε αυτή τη μεγάλη γιορτή. Σίγουρα λόγω συνθηκών, η διοργάνωση θα είναι διαφορετική σε σχέση με τις προηγούμενες, αλλά ανυπομονώ να βρεθώ εκεί και να ξεκινήσουν οι αγώνες.

Το όνειρο μου είναι να κατακτήσω ένα Ολυμπιακό μετάλλιο. Δεν γνωρίζω αν θα έχω ξανά την δυνατότητα και λόγω ηλικίας να αγωνιστώ στους επομένους Ολυμπιακούς αγώνες, οπότε βλέπω αυτή τη διοργάνωση σαν τη μοναδική μου ευκαιρία να τα καταφέρω. Σίγουρα δεν είμαστε από τα φαβορί για ένα μετάλλιο. Είναι πολύ δύσκολο, αφού ο ανταγωνισμός είναι πολύ μεγάλος με 8-9 ομάδες να βρίσκονται σε πολύ υψηλό επίπεδο. Όμως αυτή η ομάδα, έχει δείξει ότι μπορεί να κοιτάξει στα «μάτια» οποιοδήποτε αντίπαλο και νιώθω ότι μπορεί να τα καταφέρει και στο Τόκιο.

Είμαι βέβαιος ότι θα παρουσιάσουμε μια ομάδα που θα παίξει με πολύ πάθος και θα παλέψει για την νίκη σε κάθε παιχνίδι. Στόχος είναι να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και να φτάσουμε την χώρα μας όσο πιο ψηλά γίνεται», δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΟΕ ο πολίστας του Ολυμπιακού.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ