ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Που θα ‘χεις για στολίδι σου, το κολυμβητήριό σου!

Που θα ‘χεις για στολίδι σου, το κολυμβητήριό σου!
Book Small Mobile

Γράφεται ιστορία σήμερα! Ο Θρύλος έκανε ένα τεράστιο βήμα, για να αποκτήσει το δικό του σπίτι για τις ομάδες πόλο! Όπως πρέπει! Όπως ονειρευόμαστε ΟΛΟΙ! Όπως είχε εξαγγείλει ο Πρόεδρος του Θρύλου, ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Όπως πασχίζει εδώ και χρόνια, να κάνει πράξη, ο Μιχάλης Κουντούρης! Με εγγυητή τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ο Ολυμπιακός βάζει μπροστά, για να πραγματοποιήσει ένα όνειρο. Το μεγαλύτερο όνειρο ίσως, σε επίπεδο ομάδων πόλο! Να κάνει το δικό του σπίτι!

Ο Θρύλος του ελληνικού αθλητισμού ανακηρύχθηκε ανάδοχος, για να μισθώσει και να κατασκευάσει του «Κέντρο Υδάτινου Αθλητισμού» στο ΣΕΦ! Ένα υπερσύγχρονο κολυμβητήριο με δύο πισίνες Ολυμπιακών διαστάσεων και δύο βοηθητικές δεξαμενές, οι οποίες θα χρησιμοποιούνται για να μεγαλώσουν μέσα σε αυτές οι επόμενες γενιές πρωταθλητών του «ερυθρόλευκου» και ελληνικού πόλο!

Ο Ολυμπιακός έχει 7 ευρωπαϊκά, 3 στους Άνδρες και 4 στις Γυναίκες. Το πόλο που είναι εθνικό σπορ, έχει 2 Ολυμπιακά μετάλλια σε Άνδρες και Γυναίκες, δεν μπορεί να βλέπει τον αυτοκράτορα του αθλήματος, σε επίπεδο Ελλάδας και σε επίπεδο Ευρώπης, να μην έχει το δικό του κολυμβητήριο! Και αυτό, πλέον, αλλάζει! Το όνειρο γίνεται… πράξη! Η Διοίκηση του Ερασιτέχνη κινήθηκε χωρίς τυμπανοκορουσίες, με μεθοδικότητα και κατάφερε να επιλύσει ένα χρόνιο πρόβλημα των ομάδων Πόλο.

Και όλα πλέον μπαίνουν σε μία σειρά…

Αναλυτικά:

Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π ανακηρύχθηκε ανάδοχος για την εκμίσθωση και κατασκευή Κέντρου Υδάτινου Αθλητισμού στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Σύμφωνα με τους όρους του διαγωνισμού θα δημιουργηθεί υπερσύγχρονο κολυμβητήριο με δυο πισίνες Ολυμπιακών διαστάσεων και δυο βοηθητικές δεξαμενές για την χρήση από τις Ακαδημίες καθώς και υποστηρικτικοί χώροι.

Η διαγωνιστική διαδικασία έγινε για πρώτη φορά με καινοτόμο και απόλυτα διαφανή και αυστηρό τρόπο, που ξεκίνησε αρχικά με πρόσκληση γενικού επενδυτικού ενδιαφέροντος και ακολούθησε ο διαγωνισμός με συγκεκριμένες προδιαγραφές προκειμένου να βρεθεί ο ανάδοχος.

Ο ανάδοχος είναι ο Ολυμπιακός Σύνδεσμος Φιλάθλων Πειραιώς, ο οποίος και κατέθεσε πληρέστατο φάκελο!

Ξαναλέμε… Μιλάμε για μια ιστορική ημέρα…

 

 

 

PHOTO GALLERY

Που θα ‘χεις για στολίδι σου, το κολυμβητήριό σου!
Που θα ‘χεις για στολίδι σου, το κολυμβητήριό σου!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ