ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κουντούρης: «Πρόκειται για ιστορική στιγμή»

Κουντούρης: «Πρόκειται για ιστορική στιγμή»
Book Small Mobile

Ζούμε πραγματικά μεγάλες στιγμές. Ιστορικές. Αυτό επεσήμανε σε δήλωσή του και ο ίδιος ο Μιχάλης Κουντούρης! Ο Ολυμπιακός βάζει μπροστά για να αποκτήσει το δικό του κολυμβητήριο και ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη, στη δήλωσή του, χαρακτήρισε το έργο «πνοής», για τον Ολυμπιακό και τον Πειραιά…

Αναλυτικά:

«Πρόκειται για μια ιστορική στιγμή για τον σύλλογο. Το υπερσύγχρονο κολυμβητήριο θα εξασφαλίσει τη μελλοντική ανάπτυξη των υδάτινων σπορ ενώ ταυτόχρονα θα αποτελέσει ένα έργο πνοής για τον Πειραιά και την ευρύτερη περιοχή και ένα αθλητικό κόσμημα για την Ελλάδα.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους εμπλεκόμενους που με σκληρή δουλειά συνέβαλαν στο να γίνει πραγματικότητα ένα όνειρο δεκαετιών.

Εγγυητής του όλου εγχειρήματος είναι ο Βαγγέλης Μαρινάκης, χωρίς την υποστήριξη του οποίου δεν θα ήταν δυνατό να πραγματοποιηθεί αυτό το μεγάλο όνειρο της Ολυμπιακής οικογένειας. Θέλω να τον ευχαριστήσω γιατί για μια ακόμα φορά ήταν συνεπής στις εξαγγελίες του και κάνει πραγματικότητα κάθε μέρα το όραμά του για έναν Ολυμπιακό που θα κυριαρχεί σε Ελλάδα και Ευρώπη σε όλα τα σπορ».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ