ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Φουντούλης: «Δεν σταματάμε εδώ»

Φουντούλης: «Δεν σταματάμε εδώ»

Πολύ ιδιαίτερες ήταν οι συνθήκες του σημερινού παιχνιδιού, μετά και την ταλαιπωρία που είχε η ομάδα με το ταξίδι της στη Σερβία, σύμφωνα με τον Γιάννη Φουντούλη, ο οποίος τόνισε πως η ομάδα δεν θέλει να δικαιολογηθεί και έχασε το ματς εξαιτίας δικών της λαθών.

Ακόμη, πρόσθεσε πως η ομάδα συνεχίζει παρακάτω για το ματς με την Μπρέσια στο Παπαστράτειο, ώστε να προετοιμαστεί κατάλληλα για να πάρει τη νίκη και πρέπει να αφήσει τη σημερινή εμφάνιση πίσω.

«Οι συνθήκες που παίξαμε αυτό το δύσκολο παιχνίδι ήταν πολύ ιδιαίτερες, μας επηρέασε το γεγονός ότι ταλαιπωρηθήκαμε πολύ για να φτάσουμε εδώ. Από την άλλη, δεν θέλω να το χρησιμοποιήσουμε σαν δικαιολογία. Παρά τα προβλήματα, την ταλαιπωρία, την κούραση, αν και αντιμετωπίσαμε μια πολύ καλή ομάδα, με δικά μας λάθη χάσαμε το ματς, αλλά δεν σταματάμε εδώ.

Είμαστε μόλις στην 8η αγωνιστική, έχει πολύ δρόμο ακόμα. Ο όμιλος μας ξέραμε ότι είναι πολύ ανταγωνιστικός και έχουμε τώρα το πιο σημαντικό ματς με την Μπρέσια στην έδρα μας. Πρέπει να ετοιμαστούμε όσο καλύτερα γίνεται και να αφήσουμε τη σημερινή εμφάνιση πίσω».

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ