ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

"Στην ελίτ του Ευρωπαϊκού πόλο!" (audio)


Ο Θρύλος βρέθηκε στον τελικό του LEN Champions League, κοντά στη μεγάλη κούπα της Ευρώπης, αλλά δεν κατάφερε να ολοκληρώσει αυτή την αποστολή. Πλέον, οι "ερυθρόλευκοι" έθεσαν τον ίδιο στόχο για την επόμενη περίοδο. Να είναι και πάλι στη Βουδαπέστη, όμως αυτή τη φορά να μην μείνουν στον τελικό, μα να σηκώσουν το βαρύτιμο τρόπαιο.

Με τον Κωνσταντίνο Μουρίκη να μιλά στο redking.gr, όπου και έκανε μια αποτίμηση της χρονιάς, μίλησε για τα επιτεύγματα των "ερυθρολεύκων" την σεζόν που μόλις τελείωσε, ενώ έθεσε και το πλάνο με τους στόχους για το 2017.

Όλη τη χρονιά παλέψατε, πολεμήσατε μέσα στην πισίνα και αγγίξατε το όνειρο. Αυτό βέβαια δεν ήρθε τελικά…

"Δυστυχώς δεν ήρθε αυτό που ουσιαστικά ήταν το πρώτο μας μέλημα. Θεωρώ πώς ήταν μια χρονιά πάρα πολύ καλή. Κρατήσαμε τα κεκτημένα στην Ελλάδα, κατακτήσαμε το Κύπελλο και το Πρωτάθλημα. Κάναμε και μια πορεία στην Ευρώπη, πάρα πολύ καλή. Ολοκληρώσαμε τη διοργάνωση (σ.σ.: το LEN Champions League) με μόλις μια ήττα.

Βέβαια, η ήττα ήρθε στο χειρότερο σημείο για μας, ήρθε στον τελικό. Πιστεύω ότι η ομάδα έφυγε από τη διοργάνωση με ψηλά το κεφάλι. Καταφέραμε να πάμε τον Ολυμπιακό στην ελίτ του ευρωπαϊκού πόλο. Και θεωρώ ότι μπορεί να μείνει εκεί για πάρα πολλά χρόνια ακόμα".

Πάντως, ακόμα και τώρα στο φινάλε αυτό που όλοι μπορούμε να αντιληφθούμε είναι πώς αυτή η ομάδα είναι ακόμα στην αρχή, είναι «πεινασμένη» για ευρωπαϊκές κούπες;

"Θέλουμε την ευρωπαϊκή διάκριση. Αυτή η ομάδα αποτελείται από νεαρούς παίκτες, με χαμηλό μέσα όρο ηλικίας, αν εξαιρέσουμε δύο-τρία παιδιά. Είμαστε διψασμένοι, θέλουμε μια ευρωπαϊκή διάκριση. Παρότι αυτό δεν ήρθε φέτος, του χρόνου πιστεύω ότι θα είμαστε ακόμα πιο κοντά για να το καταφέρουμε".

Με αυτό τον κόσμο και τις μεγάλες φιλοδοξίες που έχετε όλοι σας, πώς βλέπεις να προδιαγράφεται το μέλλον;

"Έχουμε πει πολλές φορές ότι ο κόσμος μας βοηθά πάρα πολύ, είναι ο 8ος παίκτης μας. Μας στήριξε φέτος πάρα πολύ και στο ελληνικό πρωτάθλημα και ειδικά στην Ευρώπη. Τον θέλουμε κοντά μας, είναι η δύναμή μας και πιστεύω ότι μαζί του, μπορούμε να φτάσουμε πάρα πολύ ψηλά".

Σε ένα χρόνο έχει και πάλι Final-6 εδώ στη Βουδαπέστη. Ο στόχος είναι να είστε εδώ;

"Η σκέψη δεν μας ήρθε την Κυριακή, αλλά αμέσως μετά τη λήξη του τελικού. Πρέπει του χρόνου να είμαστε και πάλι εκεί, να διεκδικήσουμε αυτό που δεν καταφέραμε φέτος να πάρουμε".

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ