ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

«Χρονιά όνειρο – Πάμε για το πρωτάθλημα»

«Χρονιά όνειρο – Πάμε για το πρωτάθλημα»

Για την κατάκτηση του 4ου Κυπέλλου της ιστορίας του Ολυμπιακού μίλησαν οι Ελευθεριάδου, Διαμαντοπούλου και Κρίστμας.

Η Ελευθεριάδου τόνισε πως ο Ολυμπιακός διανύει μια σεζόν… όνειρο και πως οι «ερυθρόλευκες» τώρα φουλάρουν για το Πρωτάθλημα.

«Η φετινή χρονιά είναι όνειρο, η μία κούπα έρχεται μετά την άλλη. Έχουμε πάρει ήδη τρεις τίτλους τη φετινή σεζόν. Η ευτυχία που νιώθουμε είναι δεδομένη. Δεν υπάρχει κάτι καλύτερο για εμάς από το να πετυχαίνουμε τους στόχους μας με την ομάδα. Τώρα, πάμε για το πρωτάθλημα».

Από την πλευρά της η Διαμαντοπούλου ανέφερε πως στόχος της ομάδας είναι το δεύτερο σερί τρεμπλ και πως τώρα πρέπει να ετοιμαστούν 100% για το πρωτάθλημα.

 «Ο στόχος μας είναι το δεύτερο σερί τρεμπλ. Σήμερα ήταν ένα αρκετά δύσκολο παιχνίδι, αλλά πήραμε τη διαφορά. Πρέπει να προσέξουμε κάποια κομμάτια, για να είμαστε έτοιμες 100% στο πρωτάθλημα. Θα το χαρούμε και αυτό το τρεμπλ, είμαστε ευτυχισμένες, αλλά θέλουμε και τον τίτλο του πρωταθλήματος για να κλείσουμε τη χρονιά όπως πρέπει».

Τέλος, η Κίρα Κρίστμας τόνισε πως όλες στην ομάδα είναι ενθουσιασμένες και πρέπει να παραμείνουν συγκεντρωμένες για το Πρωτάθλημα.

«Πετύχαμε ένα ακόμα στόχο, αλλά συνεχίζουμε την πορεία μας, έχουμε έναν ακόμα να πανηγυρίσουμε. Είμαστε ενθουσιασμένες και χαρούμενες, όμως πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένες, για να κερδίσουμε και το Κύπελλο. Ξεκινήσαμε δυνατά στον τελικό και στη συνέχεια, διατηρήσαμε τον έλεγχο και φτάσαμε στη νίκη και στην κατάκτηση του τίτλου».

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ