ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Νίκη επί της Γαλλίας και πέμπτη θέση για την Ελλάδα

Νίκη επί της Γαλλίας και πέμπτη θέση για την Ελλάδα

Την παρουσία της στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Σπλιτ ολοκλήρωσε η Εθνική πόλο Ανδρών, καταλαμβάνοντας την πέμπτη θέση, έπειτα από τη νίκη της με 10-8 επί της Γαλλίας, σε ματς για ματς για την τελική κατάταξη της διοργάνωσης. 

Με αυτό τον τρόπο, η «γαλανόλευκη» πήρε μία μικρή «εκδίκηση» από τους «τρικολόρ», με τους οποίους είχε μείνει στην ισοπαλία (12-12), στην πρεμιέρα των ομίλων του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, γεγονός που έφερε την εθνική μας ομάδα στο δυσκολότερο μονοπάτι για τα μετάλλια.  

Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου έκανε ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο, καθώς βρέθηκε μπροστά στο σκορ με 7-3. Η διαφορά των τεσσάρων γκολ διατηρήθηκε και στο τρίτο οκτάλεπτο, με το τέταρτο και τελευταίο οκτάλεπτο να κλείνει με το τελικό 10-8 για την Ελλάδα, που δέχτηκε δύο γκολ πριν το φινάλε.

Τα οκτάλεπτα: 3-2, 4-1, 2-2, 1-3 

Ελλάδα (Βλάχος): Τζωρτζάτος, Γενηδουνιάς, Σκουμπάκης, Γκιουβέτσης 1, Αργυρόπουλος 1, Παπαναστασίου 2, Δερβίσης 2, Αλαφραγκής, Γκίλλας, Κάκκαρης 2, Νικολαΐδης 1, Βλαχόπουλος 1, Λιμαράκης. 

Γαλλία: Ντουμπουά, Σονταντιέ, Κρούσιγια 1, Μπουέ, Καζ 3, Βερνού 1, Μαριόν-Βερνού 2, Μπιορχ 1, Μαρζούκι, Κανόν, Βενπεπερστάτε, Ντε Νάρντι, Φοντανί.  

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ