ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Δεν επιλέγει παιχνίδια, παίζει σε όλα το ίδιο!

Δεν επιλέγει παιχνίδια, παίζει σε όλα το ίδιο!
Book Small Mobile

Η απόσταση του Ολυμπιακού από τους αντιπάλους του στην Ελλάδα είναι αρκετά μεγάλη. Ο Θρύλος είναι... σκάλες ανώτερος από όλους. Ελάχιστες ομάδες μπορούν να τον... ανταγωνιστούν. Για λίγο όμως. Μία από αυτές είναι ο Πανιώνιος, στο χθεσινό «ντέρμπι» κορυφής, όπου οι «ερυθρόλευκοι» νίκησαν εύκολα. Από την άλλη, η ομάδα της Νέας Σμύρνης... εμφανίστηκε στο δεύτερο μέρος, ωστόσο η ομάδα του Ιγκόρ Μιλάνοβιτς είχε εκεί το μυαλό της και πουθενά αλλού!

Παρά την σπουδαία ευρωπαϊκή νίκη επί της πρωταθλήτριας Ευρώπης, Προ Ρέκο, ο Ολυμπιακός έδειξε την απαραίτητη σοβαρότητα στο ματς με τον Πανιώνιο. Ήταν συγκεντρωμένος και είχε μοναδικό στόχο τη νίκη, στο δρόμο για ακόμη ένα νταμπλ στην Ελλάδα. Ο Θρύλος τα θέλει όλα και δεν αφήνει τίποτα στη μοίρα του. Θέλει να κατακτήσει και φέτος τα πάντα.

Φυσικά, ο Ολυμπιακός θέλει να κάνει μία λαμπρή πορεία στο Champions League, φτάνοντας αρχικά στο Final-8 και στοχεύοντας μετέπειτα στην κατάκτηση του τροπαίου, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι ξεχνάει το πρωτάθλημα. Το θέλει και αυτό. Για αυτό παίζει με σοβαρότητα και δυναμισμό σε όλα του τα παιχνίδια, τα οποία δεν τα επιλέγει. Πολύ απλά, διότι παίζει σε όλα με τον ίδιο στόχο, τη νίκη! Αυτό έκανε και κόντρα στον Πανιώνιο.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ