ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

To MEGA για τις κατακτήσεις των δύο Κυπέλλων από τον Θρύλο! (video)

To MEGA για τις κατακτήσεις των δύο Κυπέλλων από τον Θρύλο! (video)

Την κατάκτηση δυο τροπαίων στο πόλο, πανηγύρισε ο Ολυμπιακός στο φάιναλ φορ της Πάτρας. Οι πρωταθλήτριες Ευρώπης νίκησαν την Βουλιαγμένη 11-6, ενώ οι άνδρες επιβλήθηκαν στον τελικό του Παναθηναϊκού με 14-4.
Tα δυο πιο πετυχημένα τμήματα του κορυφαίου πολυαθλητικού συλλόγου της Ευρώπης, κατακτούν ξανά και ξανά ακόμα μια κορυφή.

Πρώτα η πρωταθλήτρια Ευρώπης και νταμπλούχος Ελλάδας ομάδα των γυναικών σηκώνει για 5η φορά το κύπελλο Ελλάδας. Τα κορίτσια του Αλεξάντερ Τσίριτς έχουν νικήσει στον τελικό του Φάιναλ Φορ της Πάτρας την Βουλιαγμένη με 11-6.

Η Μαργαρίτα Πλευρίτου δεν παθαίνει ποτέ υπερκούπωση.

Οι απολύτως κυρίαρχοι στην πισίνα, η κορυφαία ομάδα όλων των εποχών, ακολουθεί χρονικά και κατακτά το 24ο και 6ο συνεχόμενο. Με κορυφαίους Γεννηδουνιά και Μουρίκη ο Ολυμπιακός έχει βουλιάξει 14-4 τον Παναθηναϊκό.

Οι γυναίκες έχουν κατακτήσει ήδη το Σούπερ Καπ Ευρώπης και σε λίγες μέρες κοντράρονται με την Ματαρό για ένα ακόμη Φάιναλ Φορ. Θέλουν όλους τους τίτλους.

Το ίδιο και οι άνδρες. Γιατί ο Ολυμπιακός, στην Ελλάδα και την Ευρώπη, σε άνδρες και γυναίκες, στο πόλο, είναι υπερδύναμη.

Πηγή: Megatv.com 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ