ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Γενηδουνιάς: «Η επιτυχία αυτή οφείλεται στους Μαρινάκη και Κουντούρη»

Γενηδουνιάς: «Η επιτυχία αυτή οφείλεται στους Μαρινάκη και Κουντούρη»

Στο αθλητικό μαγκαζίνο του «Καναλιού Ένα» μίλησε ο Ντίνος Γενηδουνιάς, ο οποίος αναφέρθηκε στο 11ο διαδοχικό και 37ο συνολικά πρωτάθλημα της ομάδας πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού το οποίο ήταν ο τίτλος Νο300 στην ιστορία του Θρύλου!

Ο αρχηγός των νταμπλούχων Ελλάδας έκανε λόγο για έναν ιστορικό τίτλο, ενώ τόνισε πως η επιτυχία αυτή οφείλεται στον Βαγγέλη Μαρινάκη και στον Μιχάλη Κουντούρη. 

Μεταξύ άλλων ο διεθνής περιφερειακός του Ολυμπιακού είπε:

«Από το 2011 που ανέλαβαν τον Ερασιτέχνη οι κύριοι Μαρινάκης και Κουντούρης ο σύλλογος βρίσκεται σταθερά στην κορυφή στα πιο πολλά αθλήματα που καλλιεργεί και φυσικά στο πόλο, τόσο με τη δική μας ομάδα όσο και με την ομάδα γυναικών. Είναι, λοιπόν, πολύ σημαντικό να κατακτούμε κάθε χρόνο τους εγχώριους τίτλους γιατί ανταμείβονται οι προσπάθειες αυτών των ανθρώπων, ενώ είναι σημαντικό και για εμάς που δίνουμε καθημερινά το καλύτερό μας εαυτό στις προπονήσεις.

Όπως λέω πάντα, θα επαναλάβω πως ο κάθε τίτλος είναι ξεχωριστός. Το εφετινό, δε, πρωτάθλημα είναι ακόμη πιο ξεχωριστό και κυρίως ιστορικό, διότι είναι ο τριακοσιοστός τίτλος στην ιστορία του Ολυμπιακού στα ομαδικά αθλήματα.

Είναι ωραίο το συναίσθημα που μας έχει μείνει από την κατάκτηση αυτού του πρωταθλήματος. Να σημειώσω πως εμείς κάναμε αυτό που έπρεπε. Για να υψώσουμε εμείς τον τριακοσιοστό τίτλο, το οφείλουμε σε γενιές και γενιές αθλητών και προπονητών όλων των αθλημάτων από το 1925, που τον έκαναν τον σύλλογο Θρύλο. Ετσι, δόθηκε σε εμάς η ευκαιρία να γράψουμε και τα δικά μας ονόματα με χρυσά γράμματα στην ιστορία του συλλόγου.

Νιώθουμε καιρό έτοιμοι για ακόμη μία ευρωπαϊκή διάκριση. Ηταν όμως μία χρονιά που ταλαιπωρηθήκαμε με ατυχίες και τραυματισμούς. Μην ξεχνάτε πως τις τελευταίες εβδομάδες παίζουμε χωρίς τον Χριστόδουλο (Κολόμβο). Έχουμε μπροστά μας ακόμη ένα μικρό διάστημα για να προετοιμαστούμε καταρχάς για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Προ Ρέκο, το οποίο ναι μεν κρίνει τη δεύτερη θέση και κατ’ επέκταση τις διασταυρώσεις στους προημιτελικούς του Final 8 του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά δεν μας νοιάζει αυτό. Εμάς, μας ενδιαφέρει να είμαστε εκατό τοις εκατό ετοιμοπόλεμοι για τον πρώτο αγώνα που θα δώσουμε στο Βελιγράδι ανεξαρτήτως ποια ομάδα θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε».

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ