ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Γενηδουνιάς στο redking.gr: «Δεν μας αξίζει η πέμπτη θέση, αλλά πρέπει να την διεκδικήσουμε»

Γενηδουνιάς στο redking.gr: «Δεν μας αξίζει η πέμπτη θέση, αλλά πρέπει να την διεκδικήσουμε»

Απεσταλμένος στο Βελιγράδι: Αντώνης Αντωνίου

Μετά την ήττα (13-11) από τη Νόβι Μπέογκραντ και τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Final-8 του LEN Champions League στον προημιτελικό, ο Ολυμπιακός ξέσπασε στη Γιουγκ και έδειξε ότι ο εγωισμός του θίχτηκε. Οι νταμπλούχοι Ελλάδας σάρωσαν με 14-5 την κροατική ομάδα σε ματς για τις θέσεις 5-8 και θα διεκδικήσουν την Παρασκευή (2/6) την πέμπτη θέση στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Ο αρχηγός του Θρύλου, Ντίνος Γενηδουνιάς, λοιπόν, μίλησε στο redking.gr και τον Αντώνη Αντωνίου μετά την ευρεία νίκη επί της Γιουγκ, τονίζοντας πως ο Ολυμπιακός έπαιξε με πάθος και ενέργεια, στοιχεία τα οποία έλειψαν κόντρα στη Νόβι. Παράλληλα, ανέφερε ότι η πέμπτη θέση δεν αξίζει στην ομάδα του Πειραιά και πως εκείνη θα παλέψει για αυτή, αν και είναι για πιο ψηλά. 

O Ολυμπιακός σε λιγότερο από 24 ώρες γύρισε τον διακόπτη και έφτασε σε μία σχετικά εύκολη νίκη. Τι ήταν αυτό που δεν κάνατε χθες και κάνατε σήμερα και φάνηκε στην πισίνα.

«Καταρχάς να πω ότι η Γιουγκ δεν είναι η ίδια ομάδα με τη Νόβι Μπέογκραντ. Η Γιουγκ είναι ομάδα με πολλά νεαρά παιδιά και είχε δύο-τρεις σοβαρές απουσίες. Παρόλα αυτά, κάτι που δεν κάναμε χθες ήταν να παίξουμε μία παθιασμένη άμυνα και να κάνουμε κάποιες σωστές επιλογές στον παίκτη παραπάνω. Σήμερα, αν και ήταν πιο εύκολος ο αντίπαλος, τα καταφέραμε. Βγάλαμε πολλά μπλοκ, είχαμε καλύτερο ποσοστό στον παίκτη παραπάνω και αυτά που αλλάξαμε, μας έφεραν μία ευρεία νίκη. Σίγουρα κάτι που μας έλειπε χθες ήταν το πάθος και η ενέργεια, που σήμερα αν και σε αδιάφορο αγώνα, μπορώ να πω ότι βγάλαμε περισσότερο πάθος».

Ακολουθεί o αυριανός αγώνας για τις θέσεις 5-6. Θα επιχειρήσετε να αλλάξετε κάτι στον τρόπο παιχνιδιού σας;

«Δεν έχουμε κάτι να αλλάξουμε. Είναι η τελευταία μέρα όλης της σεζόν. Τακτικά πιθανώς δεν μπορούμε να αλλάξουμε τίποτα. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε εμείς και οφείλουμε να κάνουμε είναι να παρουσιαστούμε σοβαροί όπως σήμερα και να διεκδικήσουμε την πέμπτη θέση. Σίγουρα, ατομικά και ομαδικά πιστεύω δεν μας αξίζει ούτε καν η πέμπτη θέση. Είμαστε για πιο ψηλά, αλλά αυτό πρέπει να διεκδικήσουμε αύριο, αυτό μας δίνεται και πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί όπως είπα, για το Σύλλογο μας πάνω απ’ όλα και για να πετύχουμε μία νίκη ακόμα».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ