ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Δερβίσης στο redking.gr: «Ο Ολυμπιακός έχει φτιαχτεί για πολύ μεγαλύτερα πράγματα από την πέμπτη θέση»

Δερβίσης στο redking.gr: «Ο Ολυμπιακός έχει φτιαχτεί για πολύ μεγαλύτερα πράγματα από την πέμπτη θέση»

Απεσταλμένος στο Βελιγράδι: Αντώνης Αντωνίου

Ο Ολυμπιακός έκανε το καθήκον του και κέρδισε τη Φερεντσβάρος με 9-4, για να κατακτήσει την πέμπτη θέση στο φετινό Final-8 του LEN Champions League. Οι νταμπλούχοι Ελλάδας με ανεβασμένη ψυχολογία μετά την ευρεία νίκη (14-5) επί της Γιουγκ σε αγώνα για τις θέσεις 5-8, έκαναν αυτό που έπρεπε απέναντι στους Ούγγρους και ολοκλήρωσαν την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση με ψηλά το κεφάλι αλλά και με ένα μεγάλο κρίμα για τον αποκλεισμό από τη Νόβι στον προημιτελικό...

Μετά το φινάλε του LEN Champions League για τον Θρύλο, ο Γιώργος Δερβίσης μίλησε στο redking.gr και τον Αντώνη Αντωνίου τονίζοντας πως οι στόχοι των «ερυθρόλευκων» ήταν άλλοι και πως η ομάδα του Ιγκόρ Μιλάνοβιτς έχει φτιαχτεί για πολύ μεγαλύτερα πράγματα και με πολύ μεγαλύτερες προσδοκίες από την πέμπτη θέση.

Τέλος καλό, όλα καλά... Το Final-8 του Champions League ολοκληρώθηκε για τον Ολυμπιακό. Τι γεύση σας αφήνουν αυτές οι ημέρες στο Βελιγράδι;

«Το καλό είναι ότι μετά από την ήττα που είχαμε από τη Νόβι Μπέογκραντ η οποία ήρθε στο πιο σημαντικό παιχνίδι που σε στέλνει στην τετράδα, ανταποκριθήκαμε, κάναμε το καθήκον και τη δουλειά μας που ήταν να κερδίσουμε τα επόμενα δύο παιχνίδια. Δεν μπορούμε να πούμε ότι είμαστε χαρούμενοι, διότι οι στόχοι μας ήταν άλλοι, αλλά καλώς ή κακώς η διοργάνωση τελείωσε για εμάς με δύο νίκες, οπότε εντάξει...».

Ένα σχόλιο για την πέμπτη θέση...

«Θεωρώ ότι η ομάδα μας έχει φτιαχτεί για πολύ μεγαλύτερα πράγματα και έχει πολύ μεγαλύτερες προσδοκίες από την πέμπτη θέση στη φετινή διοργάνωση».

Πως βλέπεις τη νέα σεζόν και τι περιμένεις, από τη στιγμή που η διοργάνωση αναμένεται να δυσκολέψει με το νέο format;

«Το καινούριο format είναι κάτι που γίνεται για πρώτη φορά στην ιστορία νομίζω. Τουλάχιστον όσο παίζω και παρακολουθώ πόλο δεν έχω ξαναδεί κάτι αντίστοιχο. Ελπίζω να δουλέψει και εύχομαι το καλύτερο σε όλους τους αθλητές, γιατί θα είναι κάτι πάρα πολύ δύσκολο».

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ