ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Σε ευχαριστούμε για όλα, Κώστα!

Σε ευχαριστούμε για όλα, Κώστα!

Έπειτα από 12 ολόκληρα χρόνια ένα όμορφο ταξίδι έλαβε τέλος. Ο Κώστας Μουρίκης αποχωρεί από την ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού, έχοντας κατακτήσει κυριολεκτικά τα πάντα με το «ερυθρόλευκο» σκουφάκι! 11 πρωταθλήματα, 10 Κύπελλα, τρία Super Cup και ένα Champions League το 2018! Συνολικά 25 κούπες σήκωσε ο διεθνής φουνταριστός με τον Θρύλο!

Μάλιστα, ο Ερασιτέχνης Θρύλος αποχαιρέτησε τον Μουρίκη με τα εξής λόγια καρδιάς...

«2011-2023. 12 χρόνια. 25 τίτλοι. Αμέτρητες «μάχες» στο νερό, αμέτρητα γκολ. Δύναμη, πάθος, αξιοπρέπεια. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. Ή απλά... Κώστας Μουρίκης!

Ο «τίμιος γίγαντας» ολοκλήρωσε τη «θητεία» του στο μεγάλο λιμάνι. Στο λιμάνι της καρδιάς του. Εκεί, όπου έζησε τα πάντα με το ερυθρόλευκο σκουφάκι. Τα πήρε... όλα! 11 πρωταθλήματα, 10 Κύπελλα, τρία Super Cup, ένα Champions League, το 2018 στη Γένοβα. Το σημαντικότερο «παράσημο», όμως, ότι «κέρδισε» την αγάπη και τον σεβασμό όλων στον Θρύλο. Και αυτό, διότι τίμησε το σκουφάκι, τίμησε το περιβραχιόνιο του αρχηγού, παίζοντας με καρδιά. Καρδιά πρωταθλητή!

Κώστα, ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. σε ευχαριστεί για όλα! 12 υπέροχα χρόνια! Καλή επιτυχία στην καριέρα σου, τα καλύτερα στη ζωή σου. Πάντα με χαμόγελο!». 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ