ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Εποχή Κόλιανιν στον Ολυμπιακό!

Εποχή Κόλιανιν στον Ολυμπιακό!

Η επόμενη ημέρα στο πόλο Ανδρών του Θρύλου είναι εδώ! Ο Χρβόγιε Κόλιανιν ανακοινώθηκε και αναλαμβάνει επίσημα την τεχνική ηγεσία του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ!

Μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας του Ολυμπιακού, με τον Ίγκορ Μιλάνοβιτς, το μέλλον φέρνει… Χρβόγιε Κόλιανιν! Ο Ολυμπιακός έκανε το καλύτερο που μπορούσε, η Διοίκηση του Ερασιτέχνη κινήθηκε εκ νέου στα γνωστά υψηλά στάνταρ αυτής της ομάδας, όπως και όλους του ΟΣΦΠ, κλείνοντας έναν προπονητή που γνωρίζει το DNA της ομάδας.

Έναν κόουτς ικανό να διαχειριστεί το ρόστερ με τους παικταράδες, το οποίο ο Ολυμπιακός διαθέτει και με το οποίο θα πορευτεί το επόμενο διάστημα. Θυμίζουμε ότι, ήταν «παρών» στο έπος του Θρύλου στη Γένοβα, το 2018, κατακτώντας το Champions League ως βοηθός του Θοδωρή Βλάχου. Στο παρελθόν, αγωνίστηκε με το ερυθρόλευκο σκουφάκι ως αθλητής, ενώ την περασμένη σεζόν (2022-23), ήταν στο τεχνικό επιτελείο της Γιουγκ Ντουμπρόβνικ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού:

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Χρβόγιε Κόλιανιν. Ο Κροάτης προπονητής (ημ. γέννησης 18/6/1982) υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ομάδας πόλο Ανδρών του συλλόγου.

Ο Χρβόγιε Κόλιανιν ήταν «παρών» στο έπος του Θρύλου στη Γένοβα, το 2018, κατακτώντας το Champions League ως βοηθός του Θοδωρή Βλάχου. Στο παρελθόν, αγωνίστηκε με το ερυθρόλευκο σκουφάκι ως αθλητής, ενώ την περασμένη σεζόν (2022-23), ήταν στο τεχνικό επιτελείο της Γιουγκ Ντουμπρόβνικ, αλλά και πρώτος προπονητής της ομάδας Νέων Ανδρών. Επίσης, ο Κροάτης τεχνικός κάθισε στον πάγκο του ΝΟ Βουλιαγμένης για τέσσερα χρόνια (2018-22)».

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ