ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Καταιγιστική με Απόλλωνα η Κ16

Καταιγιστική με Απόλλωνα η Κ16

Κανένα απολύτως περιθώριο αντίδρασης δεν άφησε η ομάδα Κ16 του Ολυμπιακού στην αντίστοιχη του Απόλλωνα, στην αναμέτρηση, η οποία διεξήχθη χθες στο γήπεδο του Κόκκινου Μύλου, στο πλαίσιο του "Attica Cup".

Οι "ερυθρόλευκοι" του Τάσου Θέου όντας σαφώς ανώτεροι από τους αντιπάλους τους επικράτησαν με το εμφατικό 7-0 της "Ελαφράς Ταξιαρχίας" συνεχίζοντας νικηφόρα τις υποχρεώσεις τους στο εν λόγω τουρνουά.

Ο Ολυμπιακός Κ16 μπήκε... φουριόζος στο παιχνίδι και πριν καλά-καλά συμπληρωθεί το πρώτο 10λεπτο είχε... αέρα δύο τερμάτων!

Στο 1' ο Σουράνης και στο 8' ο Φυτόπουλος σκόραραν για τον Ολυμπιακό κάνοντας τα πράγματα πολύ πιο εύκολα για τους συμπαίκτες τους... Στο 17' ο Καρυμπίδης "κλείδωσε" ουσιαστικά τη νίκη σημειώνοντας το 3-0, για ν' ακολουθήσει το 4-0 από τον Οικονομάκο στο 36'. Αυτό ήταν το σκορ του α' ημιχρόνου...

Στην επανάληψη οι "ερυθρόλευκοι" ανέβασαν τον δείκτη του σκορ στο 5-0 με τον Ζώτο στο 50', ενώ ο Καλλιμούκος "έγραψε" το 6-0 στο 68'. Το τελικό 7-0 υπέρ του καταγιστικού Ολυμπιακού διαμόρφωσε ο Παπαγεωργίου στο 73ο λεπτό της αναμέτρησης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Κ16:   Καισαρίτης, Ράμα, Παπαγγελής, Βασιλέρης, Ντουμάνης, Τσερκώνης, Κοντός, Οικονομάκος, Σουράνης, Φυτόπουλος, Καρυμπίδης / Βεζύρης, Ζυμπίδης, Ζώτος, Δήμος, Καλλιμούκος, Παπαγεωργίου, Μικρός.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Άλλη μια νίκη για την Κ16

    Άλλη μια νίκη για την Κ16

    Μόνη πρώτη και αήττητη συνεχίζει την πορεία της στο "Attica Cup" η ομάδα Κ16 του Ολυμπιακού

  • "Πεντάσφαιρο" τράβηξε η Κ16

    Εντυπωσιακή ήταν για μια ακόμα φορά η ομάδα Κ16 του Ολυμπιακού, καθώς συνέτριψε με 5-1 την αντίστοιχη ομάδα του Απόλλωνα Σμύρνης

  • "Καταιγίδα" η Κ16!

    Σαρωτική ήταν η ομάδα Κ16 του Ολυμπιακού, καθώς συνέτριψε με το εντυπωσιακό 7-1 την αντίστοιχη της Καλλιθέας, στο πλαίσιο του "Attica Cup"

  • Νίκη για την

    Νίκη για την "ερυθρόλευκη" Εθνική Κ16

    Πέντε παίκτες του Θρύλου στο αντιπροσωπευτικό σύγκροτημα, που νίκησε 1-0 το Βέλγιο με σκόρερ τον "ερυθρόλευκο", Αλέξανδρο Βοΐλη

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ