ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Έμαθαν τα μυστικά του Ταε Κβο Ντο!

Έμαθαν τα μυστικά του Ταε Κβο Ντο!

Πειθαρχία, Σεβασμός, Τακτική, Άμυνα, Επίθεση... Αθλητισμός. Ποδόσφαιρο. Ταε Κβο Ντο. Δυο διαφορετικοί κόσμοι που έχουν ως κοινό παρονομαστή στην Ελλάδα. Τον Ολυμπιακό! Οι Παίδες της Σχολής Ταύρου πραγματοποίησαν προ ημερών μια προπόνηση διαφορετική από τη συνηθισμένη. Μια προπόνηση αθλητική που είχε κώνους, είχε προπονητή, είχε δύναμη, είχε πάθος αλλά δεν είχε μπάλα και τέρματα!

Οι τυχεροί ποδοσφαιριστές της "ερυθρόλευκης" Σχολής επισκέφτηκαν τις εγκαταστάσεις Πολεμικών Τεχνών του Ολυμπιακού στη στοά του "Γ. Καραϊσκάκης" για να μάθουν τα μυστικά ενός αθλήματος που σίγουρα δεν είχαν δει διά ζώσης! Ο ΟΣΦΠ που "καλλιεργεί" πολλά Ολυμπιακά αθλήματα παρέχοντας σπουδαίες κοινωνικές παροχές στη νεολαία μας "φιλοξένησε" τα παιδιά της Σχολής Ποδοσφαίρου στο ... γήπεδο του και ο προπονητής του τμήματος και συνεργάτης του Ολυμπιονίκη Μιχάλη Μουρούτσου, Νίκος Κυρίτσης, ανέλαβε να τα "ξεναγήσει" στον μαγικό κόσμο της κορεάτικης τέχνης, η οποία είναι ένα από τα ομορφότερα Ολυμπιακά αθλήματα.

Τα παιδιά ίδρωσαν, έμαθαν για αξίες όπως ο σεβασμός και το ήθος, και έμαθαν κάποια από τα μυστικά του αθλήματος. Το σίγουρο είναι πως ευχαριστήθηκαν πάρα πολύ αυτό το μάθημα. Στο τέλος έβγαλαν και μια αναμνηστική φωτογραφία με τον προπονητή του Ταε Κβο Ντο, με τον επικεφαλής της Σχολής Φώτης Κεραμιδά αλλά και τον μάνατζερ των Πολεμικών Τεχνών κ. Πέτρου.

Ο Φώτης Κεραμιδάς μιλώντας γι' αυτή την εμπειρία σημείωσε πως "Ήταν κάτι σπουδαίο για τα παιδιά και για εμάς που το είδαμε απ' έξω. Έμαθαν πολλά πράγματα σήμερα και ευχαριστούμε τον Ολυμπιακό που μας έδωσε αυτή την δυνατότητα" ενώ ο Νίκος Κυρίτσης έδωσε την εξής συμβουλή στα παιδιά, λέγοντας ότι "Πάντα να είστε απαιτητικοί από τον εαυτό σας".

Για ακόμη μια φορά οι Σχολές Ποδοσφαίρου και ο Ερασιτέχνης συνεργάζονται αρμονικά έχοντας ως κοινό όραμα ένα καλύτερο μέλλον για όλα τα παιδιά.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Τρία χάλκινα το τμήμα Τάε Κβο Ντο

    Τρία χάλκινα το τμήμα Τάε Κβο Ντο

    Τρία χάλκινα μετάλλια ήταν ο απολογίσμος της 10μελούς αγωνιστικής ομάδας Τάε Κβο Ντο του Ολυμπιακού στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα της Ε.ΤΑ.Ν.Ε.

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ