ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σε τουρνουά η Ακαδημία Τάε Κβο Ντο

Σε τουρνουά η Ακαδημία Τάε Κβο Ντο
Book Small Mobile

Στη διοργάνωση "5ο Fair Play Tournament", που τελεί υπό την αιγίδα της ΕΛΟΤ, θα λάβει μέρος με 43 αθλητές η Ακαδημία Ταε Κβο Ντο του Ολυμπιακού.  

Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν στο Κλειστό Ολυμπιακό Στάδιο Tae Kwon Do Φαλήρου το Σάββατο 16 και την Κυριακή 17 Ιανουαρίου, με ώρες διεξαγωγής από τις 9:00π.μ. έως τις 5:00μ.μ. και τις δύο ημέρες.

Το "5ο Fair Play Tournament" είναι μια διοργάνωση που βασίζεται στο Ολυμπιακό άθλημα του Tae Kwon Do και σκοπός είναι, στις μικρές ηλικίες κυρίως, η πρώτη επαφή με το αγωνιστικό Tae Kwon Do, καθώς και στα μεγαλύτερα παιδιά η απόκτηση εμπειρίας για την μελλοντική τους πορεία.

Οι αθλητές, γεννηθέντες από 2011 έως 2004, θα αγωνιστούν με βάση την ηλικία τους, το επίπεδο τους (χρώμα ζώνης), το ύψος τους και το βάρος τους. Κάθε αθλητής θα κάνει δυο αγώνες (2 γύροι του ενός λεπτού) με διαφορετικούς αντιπάλους.

Ακόμα θα υπάρχουν επαγγελματίες διαιτητές της Ελληνικής Ομοσπονδίας Tae Kwon Do (ΕΛ.Ο.Τ.) έτσι ώστε το κάθε παιδί να παίζει δύο ρεαλιστικούς αγώνες σαν αυτούς που γίνονται σε εθνικά πρωταθλήματα, ενώ όλοι οι αθλητές αμέσως μετά το τέλος της συμμετοχής τους θα παίρνουν αναμνηστικό πτυχίο και χρυσό μετάλλιο.

Σε αυτή τη διοργάνωση δεν μετράει το αποτέλεσμα και δεν υπάρχουν νικητές και χαμένοι. Επιπλέον το βράδυ της Κυριακής στις 19:00 θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση "Make your move", μια παράσταση που θα παρουσιάσει το Ταε Κβο Ντο σε όλο του το φάσμα σε συνδυασμό με χορό.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

 • Τρία χάλκινα το τμήμα Τάε Κβο Ντο

  Τρία χάλκινα το τμήμα Τάε Κβο Ντο

  Τρία χάλκινα μετάλλια ήταν ο απολογίσμος της 10μελούς αγωνιστικής ομάδας Τάε Κβο Ντο του Ολυμπιακού στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα της Ε.ΤΑ.Ν.Ε.

 • Με 10 αθλητές στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα

  Με 10 αθλητές στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα

  Με 10μελή αποστολή θα συμμετάσχει ο Ολυμπιακός στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Τάε Κβο Ντο, το οποίο θα διεξαχθεί στο κλειστό Πάλης στα Άνω Λιόσια

 • Επιτυχημένη παρουσία στο

  Επιτυχημένη παρουσία στο "5ο Fair Play Tournament"

  Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της Ακαδημίας Ταε Κβο Ντο του Ολυμπιακού στο "5ο Fair Play Tournament", το οποίο διεξήχθη υπό την αιγίδα της ΕΛΟΤ στο Κλειστό Ολυμπιακό Στάδιο Φαλήρου

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ