ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τρία χάλκινα το τμήμα Τάε Κβο Ντο

Τρία χάλκινα το τμήμα Τάε Κβο Ντο
Book Small Mobile

Από την κατάκτηση 3 χάλκινων μεταλλίων συνοδεύτηκε η παρουσία της αγωνιστικής ομάδας Τάε Κβο Ντο του Ολυμπιακού στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα της Ε.ΤΑ.Ν.Ε, στο οποίο οι "ερυθρόλευκοι" συμμετείχαν με 10 αθλητές.

Συγκεκριμένα στους αγώνες, οι οποίοι φιλοξενήθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο Πάλης στα Άνω Λιόσια, το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η Αλίκη Καραμαργιού στην κατηγορία -44 κιλών Κορασίδων εγχρώμων ζωνών, μετά τις νίκες με τεχνικό νοκ άουτ 29-0 στον πρώτο αγώνα και με 16-0 και τεχνικό νοκ άουτ στον δεύτερο αγώνα, ενώ ηττήθηκε με 7-4 στον ημιτελικό.

Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησαν ακόμα οι Δημήτρης Μπαλαγιάννης στην κατηγορία -49 κιλών Παίδων εγχρώμων ζωνών και Γιάννης Μπαλαγιάννης.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Με 10 αθλητές στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα

    Με 10 αθλητές στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα

    Με 10μελή αποστολή θα συμμετάσχει ο Ολυμπιακός στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Τάε Κβο Ντο, το οποίο θα διεξαχθεί στο κλειστό Πάλης στα Άνω Λιόσια

  • Επιτυχημένη παρουσία στο

    Επιτυχημένη παρουσία στο "5ο Fair Play Tournament"

    Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της Ακαδημίας Ταε Κβο Ντο του Ολυμπιακού στο "5ο Fair Play Tournament", το οποίο διεξήχθη υπό την αιγίδα της ΕΛΟΤ στο Κλειστό Ολυμπιακό Στάδιο Φαλήρου

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ