Νέος προπονητής του Θρύλου ο Ενζόγια!
Ο Αχμέντ Ενζόγια είναι ο νέος προπονητής της ομάδας μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού. Ο 53χρονος Γάλλος κόουτς υπέγραψε το συμβόλαιό του και μετακόμισε και επίσημα στον Θρύλο, στη θέση της Φρόσω Δρακάκη.
Η ανακοίνωση του «ερυθρόλευκου» Ερασιτέχνη για τον Ενζόγια: «Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Αχμέντ Ενζόγια. Ο Γάλλος προπονητής αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ομάδας μπάσκετ Γυναικών του συλλόγου.
Από το 2019 έως το 2026, ο 53χρονος τεχνικός εργάστηκε στην Μονπελιέ, έχοντας εμπειρία από το γαλλικό πρωτάθλημα και την Euroleague. Από το 2021 έως σήμερα, ο Αχμέντ Ενζόγια είναι προπονητής της Εθνικής Καμερούν. Ανέλαβε το Καμερούν από τη θέση 134 της παγκόσμιας κατάταξης και την οδήγησε στο Νο.37.
Προηγούμενες ομάδες:
2019-26 Μονπελιέ (Γαλλία)
2017-19 Μονπελιέ Κ20 (Γαλλία)».







