ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Έχει κόμπλεξ με το Θρύλο!

Έχει κόμπλεξ με το Θρύλο!

Όταν ένα φαινόμενο επαναλαμβάνεται πολλές φορές, παύει να είναι σύμπτωση. Κάτι που ισχύει και στην περίπτωση του Λουκά Μαυροκεφαλίδη! Για μια ακόμα φορά ήρθε στο ΣΕΦ ως αντίπαλος του Ολυμπιακού και κατάφερε να "προκαλέσει" με τη συμπεριφορά του.

Σε ένα ματς που στο μεγαλύτερο διάστημά του η διαφορά υπέρ του Θρύλου ήταν πάνω από τους 10 πόντους, με τους "ερυθρολεύκους" να το ελέγχουν απόλυτα, ο φόργουορντ-σέντερ της ΑΕΚ θέλησε να γίνει ο... πρωταγωνιστής.

Με τις γνωστές διαμαρτυρίες, όταν οι διαιτητές καταλόγιζαν ένα φάουλ ή μια άλλη παράβαση εις βάρος του. Και μετά όταν βρέθηκε στον πάγκο, συνέχισε να κάνει τα... δικά του, προκαλώντας έντονα τον κόσμο στις εξέδρες του ΣΕΦ.

Μάλλον θέλει να πουλήσει... οπαδηλίκι και στον κόσμο της ΑΕΚ, όπως έκανε παλαιότερο με εκείνον του ΠΑΟ. Με συνεντεύξεις που έλεγε ότι δεν ήθελε με τίποτα να αγωνιστεί ξανά στον Ολυμπιακό, όταν είναι γνωστό πως πριν πάει στους "πράσινους", είχε... παρακαλέσει τους "ερυθρολεύκους" για να γυρίσει στο Λιμάνι, αλλά δεν τον ικανοποιούσε η οικονομική προσφορά του Θρύλου.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Τα highlights με την ΑΕΚ

    Τα highlights με την ΑΕΚ

    Ας Θυμηθούμε πώς έφτασε ο Ολυμπιακός στη νίκη. Δείτε το βίντεο...

  • Και 13άρι και 100άρα!

    Και 13άρι και 100άρα!

    Ο Ολυμπιακός συνέχισε την ξέφρενη πορεία του. Ρεκόρ σερί νικών στο ΣΕΦ, στην κανονική περίοδο

  • Ολυμπιακός - ΑΕΚ 79-71

    Ολυμπιακός - ΑΕΚ 79-71

    Την 100ή σερί νίκη στο ΣΕΦ, στην κανονική περίοδο, θέλει ο Θρύλος. Live από το redking.gr

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ