ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Φαντασιόπληκτοι Ισπανοί!..

Φαντασιόπληκτοι Ισπανοί!..

Ο... έρωτας που έχουν οι Ισπανοί -και δη οι διοικούντες και οι οπαδοί της Μπαρτσελόνα- με τον Βασίλη Σπανούλη κρατάει χρόνια!

Οι Καταλανοί, άλλωστε, έδωσαν "γη και ύδωρ" στον Kill-Bill για να φορέσει τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, εκείνος ωστόσο, επέλεξε να παραμείνει στον Ολυμπιακό την τελευταία φορά που ανανέωσε το συμβόλαιό του.

Τώρα, με αφορμή τα όσα διαδραματίστηκαν στην υπόθεση Κώστα Παπανικολάου, οι Ισπανοί δημοσιογράφοι φρόντισαν να... βγάλουν και πάλι τον καλύτερο τους εαυτό! Ουσιαστικά δημοσιοποίησαν τις... φαντασιώσεις τους!

Ενδεικτικό είναι το ρεπορτάζ της "El Mundo Deportivo", η οποία αναφέρει πως η διοίκηση της Μπαρτσελόνα ήλθε σε άτυπη συμφωνία με τους Αφους Αγγελόπουλους προκειμένου να μην καταθέσει πρόταση για τον Παπανικολάου, με αντάλλαγμα το προσεχές καλοκαίρι ν' αφήσει ο Ολυμπιακός τον Βασίλη Σπανούλη να "μετακομίσει" στην Βαρκελώνη!

Εννοείται, φυσικά, ότι το εν λόγω "σενάριο" δεν έχει καμία υπόσταση, καθώς ο κορυφαίος guard των ευρωπαϊκών παρκέ εδώ και μια πενταετία μένει ελεύθερος το προσεχές καλοκαίρι, οπότε ούτως ή άλλως δεν θα είχε λόγο η διοίκηση του Ολυμπιακού για το πού θα συνεχίσει την καριέρα του ο Σπανούλης...

Φυσικά ο Βασίλης Σπανούλης ήταν, είναι και θα παραμείνει αρχηγός του Ολυμπιακού, καθώς τίποτα δεν μπορεί να τον... κουνήσει από το λιμάνι, όπου έχει ρίξει την άγκυρά του!

 

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Το 25 του

    Το 25 του "Παπ"

    Αυτός είναι τελικά ο αριθμός που επέλεξε ο Παπανικολάου για τη φανέλα του. Πέμπτη απόγευμα φτάνει στην Αθήνα

  • "Ώρα για πράξεις"

    Στις πρώτες του δηλώσεις ο "Παπ" εμφανίστηκε ιδιαίτερα χαρούμενος και απέφυγε τα πολλά λόγια

  • Ισπανική επιβεβαίωση!

    Ισπανική επιβεβαίωση!

    Η εφημερίδα "Sport" της Βαρκελώνης ανέφερε ότι η Μπαρτσελόνα δεν κάνει αντιπρόταση στον "Παπ".

  • Το... μήνυμα του Σπανούλη!

    Το... μήνυμα του Σπανούλη!

    Ο αρχηγός του Θρύλου σχολίασε την επικείμενη επικείμενη του Παπανικολάου με μια φωτογραφία...

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ