ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ισπανική επιβεβαίωση!

Ισπανική επιβεβαίωση!

Από το βράδυ της Δευτέρας, μέσω του redking.gr, σας ενημερώσαμε ότι ο Κώστας Παπανικολάου θα επιστρέψει στον Ολυμπιακό. Εκείνη την ώρα υπήρχε ακόμα ένα θολό... τοπίο γύρω από το θέμα. Υπό την έννοια ότι η Μπαρτσελόνα δεν είχε αποφασίσει ακόμα τι θα πράξει γύρω από το θέμα του "Παπ".

Ισπανικά δημοσιεύματα εκείνη την ώρα ανέφεραν ότι οι Καταλανοί είναι διατεθειμένοι να κάνουν αντιπρόταση στον παίκτη, ούτως ώστε να ισοφαρίσουν την προσφορά του Ολυμπιακού και να γυρίσει ο διεθνής φόργουορντ στην ομάδα της Βαρκελώνης. Εμείς, όμως, σας είχαμε ενημερώσει ότι η επιθυμία του Κώστα είναι αυτή που τον φέρνει στο Θρύλο και πάλι.

Το μεσημέρι της Τρίτης υπήρξε και η σχετική... επιβεβαίωση από τη Βαρκελώνη. Δημοσίευμα της εφημερίδας "Sport", στην ηλεκτρονική της έκδοση, ανέφερε ότι η Μπαρτσελόνα αποφάσισε να μην κάνει αντιπρόταση στον Παπανικολάου, ώστε να τον πάρει πίσω. Κάτι που, σημειώνουν, αποτελεί το "κλειδί" για να τελειώσει το θέμα.

Η αλήθεια είναι μία. Ο Κώστας Παπανικολάου θα φορέσει και πάλι την ερυθρόλευκη φανέλα. Πλέον το μόνο που απομένει είναι η επίσημη ανακοίνωση και η άφιξή του στη χώρα μας. Με τον Έλληνα φόργουορντ να βρίσκεται ακόμα στο Ντένβερ και να ρυθμίζει τις λεπτομέρειες για το ταξίδι από τις ΗΠΑ στην Ελλάδα.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Φαντασιόπληκτοι Ισπανοί!..

    Φαντασιόπληκτοι Ισπανοί!..

    Όνειρα... θερινής νυκτός κάνουν οι Ισπανοί, οι οποίοι κάνουν λόγο για άτυπη συμφωνία Μπαρτσελόνα-Ολυμπιακού για τον Βασίλη Σπανούλη ενόψει καλοκαιριού!

  • Γύρισε

    Γύρισε "σπίτι" του!

    Μένει η ανακοίνωση. Η Μπαρτσελόνα "μίλησε". Ο Παπανικολάου είναι ξανά παίκτης του Θρύλου

  • "Pap is back"

    Με αυτό τον τρόπο ο Μάντζαρης αναφέρθηκε στην επιστροφή Παπανικολάου στο Θρύλο.

  • Τα εισιτήρια με τον ΠΑΟ

    Τα εισιτήρια με τον ΠΑΟ

    Αύριο το πρωί, στις 10:00, ξεκινά η διάθεση τους για το ματς της 25 Ιανουαρίου. Οι τιμές ξεκινούν από 10 €

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ