ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

"Συγκέντρωση και εφαρμογή του πλάνου..."

Δύσκολη αποστολή, αλλά αυτές ταιριάζουν στον Ολυμπιακό... Κάτι που ξέρουν όλοι στο Θρύλο, το ίδιο και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος. Ο προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε για την αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα, το βράδυ της Παρασκευής στη Βαρκελώνη. Στην αρχή ανέφερε πως "Σίγουρα κάθε παιχνίδι από εδώ και πέρα είναι δύσκολο, καθώς μπαίνουμε στον δεύτερο γύρο. Έχουμε επτά παιχνίδια μπροστά μας, αλλά έχουμε απομονώσει κάθε αναμέτρηση και τώρα κοιτάζουμε μόνο την Μπαρτσελόνα.

Ξέρουμε πως η αποστολή μας θα είναι δύσκολη, η Μπαρτσελόνα δεν έχει φέρει τα αποτελέσματα που ήθελε στην πρώτη φάση, όπως και εμείς. Η Μπαρτσελόνα παίζει στο γήπεδο της και σίγουρα η πίεση θα είναι επάνω τους. Από εκεί και πέρα, εμείς θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, θα πρέπει να κάνουμε αυτά που έχουμε πει να κάνουμε, έχουμε μια δύσκολη αποστολή, ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε και εάν είμαστε συγκεντρωμένοι και κάνουμε αυτά που πρέπει, τότε όλα θα πάνε καλά".

Για την προσθήκη στο ρόστερ της Euroleague των Παπανικολάου και Γουόρικ, ο κόουτς του Θρύλου υπογράμμισε ότι "Ο Παπανικολάου είναι ένας παίκτης που ξέρουμε την ποιότητα του, έχει βοηθήσει πολύ την ομάδα στο παρελθόν και ξέρουμε ότι θα την βοηθήσει και στο μέλλον, είναι ακόμη ένας ποιοτικός παίκτης στο ήδη ποιοτικό ρόστερ. Σε ό,τι αφορά τον Γουόρικ, είναι και αυτός ένας παίκτης που θα αποτελέσει μια επιπλέον λύση για εμάς, είναι ένας παίκτης που μπορεί να προσφέρει σε πολλούς τομείς του παιχνιδιού μας. Έχει την σωματοδομή και τον τρόπο παιχνιδιού που ταιριάζει στο στυλ μας και γι’ αυτό τον επιλέξαμε".

Στο φινάλε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος ρωτήθηκε για το αν η Μπαρτσελόνα θα είναι ντεφορμέ ή συσπειρωμένη μετά τον αποκλεισμό της από το Κύπελλο Ισπανίας, σχολιάζοντας πως "Θεωρώ πως θα είναι συσπειρωμένοι και θα προσπαθήσουν να αντιδράσουν. Είναι μια ομάδα μεγάλη που ξέρει πώς να αντιδρά και αυτό κάνει πιο δύσκολο το έργο μας".

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Πέρσι της έκλεισε το σπίτι! Φέτος...; (video)

    Πέρσι της έκλεισε το σπίτι! Φέτος...; (video)

    Τον περασμένο Απρίλιο ο Θρύλος έκανε... παρέλαση στο "Palau Blaugrana" με... σημαιοφόρους τους Πρίντεζη και Σπανούλη! Μπορεί να τα καταφέρει κι απόψε;

  • Δίπλα στην ομάδα

    Δίπλα στην ομάδα

    Παρουσία των Αφών Αγγελόπουλου, θ' αγωνιστεί απόψε (26/02, 21:45 LIVE στο redking.gr) ο Ολυμπιακός στη Βαρκελώνη

  • Ο Αμπρίνες στον... αέρα

    Ο Αμπρίνες στον... αέρα

    Ξαφνικό πρόβλημα για την Μπαρτσελόνα, καθώς ο νεαρός φόργουορντ εισήχθη στο νοσοκομείο με πρόβλημα στο στομάχι.

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ