ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

"Ο καλός Ολυμπιακός δεν φοβάται καμία ομάδα"

Το ματς της Παρασκευής στη Βαρκελώνη έχει ιδιαιτερότητες για τον Κώστα Παπανικολάου. Ο 25χρονος φόργουορντ θα κάνει ντεμπούτο με τον Ολυμπιακό, κόντρα στην τελευταία του ομάδα στην Ευρώπη, την Μπαρτσελόνα. Με τον ίδιο να σχολιάζει για την επιστροφή του σε ένα γνώριμο περιβάλλον ότι "Σίγουρα σε κάθε παιχνίδι πηγαίνουμε για τη νίκη, αυτός είναι ο πρώτος μας στόχος. Σε έναν όμιλο που είναι πολύ ιδιαίτερος, κάθε παιχνίδι από εδώ και πέρα θα είναι σαν τελικός και έτσι θα αντιμετωπίζεται όχι μόνο από εμάς, αλλά από κάθε ομάδα στον όμιλο".

Λογικό να ερωτηθεί ο "Παπ" για την αγωνιστική του κατάσταση και να εξηγήσει πως "Σίγουρα βοήθησαν πάρα πολύ τα ματς του ελληνικού πρωταθλήματος, ειδικά τα τρία που είχαμε στο ελληνικό πρωτάθλημα τα συνεχόμενα την προηγούμενη εβδομάδα. Ήταν μεγάλη βοήθεια ώστε να συνυπάρξω με τους συμπαίκτες μου σε διάφορα σχήματα στο παρκέ. Σίγουρα είμαι σε έναν καλό βαθμό ετοιμότητας, αλλά χρειάζεται πάρα πολύ δουλειά και πάρα πολύ προσήλωση καθημερινά για να φτάσω στο 100%".

Μετά τον αποκλεισμό στο ισπανικό Κύπελλο, ορισμένοι θεωρούν ότι η Μπαρτσελόνα είναι ντεφορμέ. Με τον διεθνή φόργουορντ να αναλύει ότι "η Μπαρτσελόνα είναι μια μεγάλη ομάδα, ένας μεγάλος σύλλογος και δεν μπορεί κανείς να ισχυριστεί πως επειδή έχασε από τη Μπιλμπάο δεν είναι σε καλή κατάσταση. Συνήθως τέτοιες καταστάσεις οδηγούν σε δύο δρόμους, ο ένας που λέει ότι η Μπαρτελόνα δεν είναι σε καλή κατάσταση και ο άλλος που λέει πως δημιουργείται συσπείρωση και η ομάδα είναι πανέτοιμη για το επόμενο δυνατό παιχνίδι. Όλα αυτά αφορούν την Μπαρτσελόνα. Το θέμα είναι τι κάνουμε εμείς. Ένας καλός Ολυμπιακός και έτοιμος, δεν έχει να φοβηθεί καμία ομάδα και καμία έδρα".

Επιστροφή στη Βαρκελώνη και στο "Παλαού Μπλαουγκράνα" για τον Κώστα Παπανικολάου, με τον ίδιο να επισημαίνει πως "θα είναι ένα πολύ όμορφο συναίσθημα, είχα μια καλή χρονιά εκεί, έχω πάρα πολλούς φίλους και θα δω πάρα πολλά παιδιά που περάσαμε όμορφες στιγμές, αλλά όπως είχα παίξει και με τη Μπαρτσελόνα κόντρα στον Ολυμπιακό, είμαι επαγγελματίας και τώρα θέλω να κερδίσει η ομάδα μου και εγώ να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό".

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Χειροκροτήθηκε ο Παπανικολάου

    Χειροκροτήθηκε ο Παπανικολάου

    Οι οπαδοί της Μπαρτσελόνα δεν ξέχασαν την προσφορά του Έλληνα φόργουορντ στην ομάδα τους.

  • Πέρσι της έκλεισε το σπίτι! Φέτος...; (video)

    Πέρσι της έκλεισε το σπίτι! Φέτος...; (video)

    Τον περασμένο Απρίλιο ο Θρύλος έκανε... παρέλαση στο "Palau Blaugrana" με... σημαιοφόρους τους Πρίντεζη και Σπανούλη! Μπορεί να τα καταφέρει κι απόψε;

  • Ο Αμπρίνες στον... αέρα

    Ο Αμπρίνες στον... αέρα

    Ξαφνικό πρόβλημα για την Μπαρτσελόνα, καθώς ο νεαρός φόργουορντ εισήχθη στο νοσοκομείο με πρόβλημα στο στομάχι.

  • "Συγκέντρωση και εφαρμογή του πλάνου..."

    Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος τόνισε ότι ο Θρύλος έχει δύσκολη αποστολή στη Βαρκελώνη, αλλά πως μπορεί να φτάσει στο στόχο του, εάν οι παίκτες του κάνουν σωστά όσα πρέπει.

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ