ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Η ώρα του Γουόρικ

Η ώρα του Γουόρικ

Στον αγώνα με την Λαμποράλ στο ΣΕΦ, το βράδυ της Παρασκευής, ο Χακίμ Γουόρικ θα κάνει ντεμπούτο με την ερυθρόλευκη φανέλα. Ο Αμερικανός σέντερ θα αγωνιστεί για πρώτη φορά με τον Ολυμπιακό. Έχασε το ματς στη Βαρκελώνη, καθώς είχε φτάσει στην Ελλάδα λίγες ώρες πριν το τζάμπολ στο "Palau Blaugrana".

Από την Κυριακή ξεκίνησε προπονήσεις με τους πρωταθλητές Ελλάδας, υπό τις οδηγίες του Γιάννη Σφαιρόπουλο. Κι όπως σχολίασε ο κόουτς του Θρύλου στη συνέντευξη Τύπου της Πέμπτης, είναι έτοιμος και θα αγωνιστεί κανονικά κόντρα στους Βάσκους.

Κάτι που σημαίνει πως οι "ερυθρόλευκοι" θα έχουν μια ακόμα λύση μέσα στη ρακέτα, έναν παίκτη με εμπειρία, που μπορεί να δώσει λύσεις σε αρκετά σημεία.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Η

    Η "πρώτη" του Γουόρικ στο ΣΕΦ (video)

    Δείτε μέσω του Olympiacos BC TV την πρώτη παρουσία του Χακίμ Γουόρικ στο καινούργιο του "σπίτι", την περασμένη Δευτέρα στο παιχνίδι με την Καβάλα, όταν παρακολουθήσε τη νέα του ομάδα για πρώτη φορά

  • Η αυτοκρατορία αντεπιτίθεται...

    Η αυτοκρατορία αντεπιτίθεται...

    Απόψε (04/03, 21:45 - LIVE στο redking.gr), στο "φλεγόμενο" ΣΕΦ, κόντρα στη Λαμποράλ, ξεκινούν οι "τελικοί" του Top-16 για τον Θρύλο!

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ