ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Περιμένω πώς και πώς να το ζήσω!"

Η ώρα που θα κάνει ντεμπούτο με τη φανέλα του Ολυμπιακού έφτασε. Ο Χακίμ Γουόρικ είναι ανυπόμονος. Ο νέος ψηλός του Θρύλου υπολογίζεται κανονικά από τον Γιάννη Σφαιρόπουλο ενόψει του ματς με την Λαμποράλ, την Παρασκευή στο ΣΕΦ. Με τον Αμερικανό να μιλά πριν την προπόνηση της Πέμπτης. Σε αυτό που στάθηκε ήταν στην προσμονή να αγωνιστεί για πρώτη φορά μπροστά στον κόσμο των πρωταθλητών Ελλάδας.

Χακίμ, πως νιώθεις ενόψει του πρώτου σου αγώνα;

Νιώθω καλά. Είμαι μερικές ημέρες στην ομάδα και σίγουρα θα χρειαστώ κάποιο χρόνο για να μπω στο κλίμα της ομάδας. Νομίζω όμως ότι θα είμαι έτοιμος.

Σε τι βαθμό ετοιμότητας βρίσκεσαι;

Είμαι αρκετά καλά αλλά δεν μπορώ να σου πω πόσο τοις εκατό έτοιμος είμαι. Το σώμα μου είναι σε καλή κατάσταση. Προέρχομαι από μία σεζόν στην Αυστραλία, ξεκουράστηκα κάποιες ημέρες. Έχω να αγωνιστώ σε επίσημο ματς περίπου δύο εβδομάδες, θεωρώ όμως ότι είμαι σε καλή φυσική κατάσταση και θα τα πάω καλά.

Τι γνωρίζεις για την Λαμποράλ;

Ξέρω ότι μπορώ να τρέξουν καλά, να σουτάρουν από την περιφέρεια και γενικότερα να σκοράρουν πόντους που χρειάζεται η ομάδα τους. Η δουλειά μας λοιπόν είναι να τους σταματήσουμε και να μην τους αφήσουμε να το κάνουν αυτό.

Πως περιμένεις την υποδοχή του κόσμου;

Έχω ακούσει για την ατμόσφαιρα για εδώ, πριν ακόμα έρθω, με τον κόσμο που μίλησα, ότι είναι φοβερή. Μου αρέσει να παίζω σε τέτοιες ατμόσφαιρες και περιμένω πως και πώς να το ζήσω αυτό.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

 • Η

  Η "πρώτη" του Γουόρικ στο ΣΕΦ (video)

  Δείτε μέσω του Olympiacos BC TV την πρώτη παρουσία του Χακίμ Γουόρικ στο καινούργιο του "σπίτι", την περασμένη Δευτέρα στο παιχνίδι με την Καβάλα, όταν παρακολουθήσε τη νέα του ομάδα για πρώτη φορά

 • Η ώρα του Γουόρικ

  Η ώρα του Γουόρικ

  Ο νέος ψηλός του Ολυμπιακού είναι έτοιμος και θα δώσει σημαντική βοήθεια μέσα στο καλάθι.

 • Ομιλείτε ελληνικά (video)

  Ομιλείτε ελληνικά (video)

  Δύσκολη αποστολή για τους ξένους του Θρύλου. Να μιλήσουν στη γλώσσα μας...

 • "Υπάρχει χειραγώγηση της διαιτησίας"

  Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος πέρασε στην αντεπίθεση επισημαίνοντας ότι "Η άμυνα του Ολυμπιακού είναι μέσα στα αθλητικά πλαίσια".

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ