ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Προπόνηση για τα παιδιά του One Team

Προπόνηση για τα παιδιά του One Team

Την ευκαιρία να προπονηθούν από την ομάδα των αντιπροσώπων της ΚΑΕ Ολυμπιακός και να παίξουν το αγαπημένο τους άθλημα, είχαν σήμερα οι μαθητές του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης του Πειραιά. Όλα τα παιδιά που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα Κοινωνικής Ευθύνης της Euroleague, One Team, πέρασαν ένα πρωινό με πολλές ασκήσεις παιγνιώδους μορφής, μπασκετικές δοκιμασίες αλλά και πολύ παιχνίδι, καθοδηγούμενοι από τους προπονητές τους.

Στο πρόγραμμα που ακολουθούν κάθε φορά τα παιδιά δίνεται έμφαση στην επιλογή των κατάλληλων κινητικών δραστηριοτήτων, σύμφωνα με την ηλικία τους αλλά και τη φυσική τους κατάσταση, ενώ ανά τακτά χρονικά διαστήματα θα πραγματοποιούνται συγκεκριμένες δοκιμασίες ως μορφή αξιολόγησης και προόδου. Παράλληλα με το αγωνιστικό κομμάτι, τα παιδιά στο τέλος έχουν την ευκαιρία να κουβεντιάσουν με τους προπονητές τους διάφορα θέματα που βοηθούν στη καλύτερη κοινωνικοποίησή τους, αλλά και να αναπτύξουν τις απόψεις τους σχετικά με ανθρώπινες αξίες και συμπεριφορές.

H KAE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και οι παίκτες της ομάδας των πρωταθλητών Ελλάδας είναι δίπλα στα παιδιά και προσπαθούν να συμβάλλουν ουσιαστικά στην βελτίωση της καθημερινότητας τους!

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Πασχαλινό One Team

    Πασχαλινό One Team

    Μια ακόμα δράση του προγράμματος κοινωνικής ευθύνης της ΚΑΕ Ολυμπιακός και της Euroleague.

  • Η πρώτη προπόνηση του ONE TEAM

    Η πρώτη προπόνηση του ONE TEAM

    Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ξεκίνησε τη συνεργασία της με το εργαστήριο ειδικής επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης του Πειραιά

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ