ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Η πρώτη προπόνηση του ONE TEAM

Η πρώτη προπόνηση του ONE TEAM

Στο πλαίσιο του προγράμματος Κοινωνικής Ευθύνης της Euroleague, ONE TEAM, η ΚΑΕ Ολυμπιακός ξεκίνησε την συνεργασία της με το εργαστήριο ειδικής επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης του Πειραιά.

Στο δημόσιο αυτό σχολείο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, εκπαιδεύονται περίπου 100 παιδιά ηλικίας 13-22 ετών με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες, απόφοιτοι ειδικού ή γενικού δημοτικού σχολείου και προσπαθούν να αποκτήσουν κάποια επαγγελματική εξειδίκευση σε ορισμένες ειδικότητες που θα τους βοηθήσουν να ζήσουν μια φυσιολογική και όσο το δυνατόν καλύτερη ζωή.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της φετινής αγωνιστικής χρονιάς, οι μαθητές του σχολείου θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν τα μυστικά του μπάσκετ από τους δυο πρεσβευτές του Προγράμματος, τον DJ Στρόμπερι και τον Πάτρικ Γιάνγκ.

Την Τρίτη 8 Δεκεμβρίου, αντιπροσωπεία της ΚΑΕ Ολυμπιακός βρέθηκε στο σχολείο του Πειραιά όπου πραγματοποίησε την πρώτη προπόνηση με τα παιδιά, ενώ ταυτόχρονα είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε πολλές παιγνιώδεις μορφές άσκησης και ομαδικού χαρακτήρα.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Πασχαλινό One Team

    Πασχαλινό One Team

    Μια ακόμα δράση του προγράμματος κοινωνικής ευθύνης της ΚΑΕ Ολυμπιακός και της Euroleague.

  • Προπόνηση για τα παιδιά του One Team

    Προπόνηση για τα παιδιά του One Team

    Μια ακόμα κίνηση του Θρύλου για τους μαθητές του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης του Πειραιά.

  • Ντύθηκε... Άη Βασίλης ο

    Ντύθηκε... Άη Βασίλης ο "Φράουλας"

    Ο Αμερικανός μοίρασε δώρα στο Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης στον Πειραιά

  • Ξεχωριστή πρωτοβουλία

    Ξεχωριστή πρωτοβουλία

    Αντιπροσωπεία μελών του Ολυμπιακού και του μεγάλου χορηγού του, της εταιρίας Stoiximan, θα επισκεφτούν τη Δευτέρα το Ίδρυμα Φλόγα

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ