ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Μπάμπεργκ-Ολυμπιακός 72-71 (τελικό)

Μπάμπεργκ-Ολυμπιακός 72-71 (τελικό)

Ένας ακόμα "τελικός" για το Θρύλο στο TOP-16 της Euroleague. Απόψε (21:00) στη Γερμανία κόντρα στη Μπάμπεργκ, με τον Ολυμπιακό να θέλει τη νίκη για πολλούς λόγους. Live από το redking.gr.

Οι "ερυθρόλευκοι" με "διπλό" μπαίνουν πολύ γερά στο κόλπο της πρόκρισης, μιας και στα τέσσερα ματς που θα απομένουν, θα έχουν να δώσει τρία στο ΣΕΦ. Από την άλλη, θέλουν να πάρουν τη... ρεβάνς για την ήττα από τους Γερμανούς στον πρώτο γύρο, στον Πειραιά. Και βέβαια, να κάνουν δώρο γενεθλίων στην ομάδα και στον κόσμο της, ανήμερα των 91ων γενεθλίων του μεγαλύτερου ελληνικού συλλόγου.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν έχει ακόμα στη διάθεσή του τον Ματ Λοτζέσκι που έμεινε στην Αθήνα. Εξαιρετικά αμφίβολη είναι, παράλληλα, η συμμετοχή του DJ Στρόμπερι που ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα. Στο Μπάμπεργκ, πάντως, θα είναι αρκετοί φίλοι του Θρύλου, από την ελληνική ομογένεια της Γερμανίας.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • "Αυτοκτόνησε"...

    Ο Ολυμπιακός έχασε ένα δικό του ματς. Μέγα λάθος η απόφαση να μην γίνει φάουλ στο τέλος!

  • "Δώρο γενεθλίων" στη Γερμανία

    Ανήμερα των 91ων γενεθλίων του συλλόγου, η ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού κοντράρεται στη Γερμανία με την Μπάμπεργκ (10/03, 21:00 - LIVE στο redking.gr) σ' ένα παιχνίδι "δίχως αύριο", στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του Top-16 της Euroleague

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ