ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

"Έχουμε χαρακτήρα νικητή!"

Την πεποίθησή του ότι ο Ολυμπιακός θα καταφέρει να πάρει τη νίκη απόψε στη Μόσχα απέναντι στη Χίμκι εμφανίστηκε ο Βαγγέλης Μάντζαρης μιλώντας σε ραδιόφωνο, αμέσως μετά το τέλος του πρωινού χαλαρώματος των "ερυθρόλευκων".

Ο διεθνής γκαρντ του Θρύλου υπογράμμισε ότι όλοι είναι αποφασισμένοι να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό προκειμένου να πάρουν τη νίκη σ' έναν ακόμα "τελικό" κάνοντας το μεγάλο βήμα για την πρόκριση.

Συγκεκριμένα ο Βαγγέλης Μάντζαρης τόνισε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6:

«Είναι ένας τελικός. Έχουμε καταφέρει και έχουμε κερδίσει τους προηγούμενους δύο με τη Ζαλγκίρις και τη Ρεάλ και τώρα θέλουμε να κάνουμε το ίδιο με τη Χίμκι. Πιστεύω πως τα τελευταία χρόνια έχουμε χτίσει χαρακτήρα νικητή και το έχουμε δείξει σε άλλες περιπτώσεις που ήμασταν σε αντίστοιχη κατάσταση. Θέλω να πιστεύω πως θα κάνουμε ο καθένας το κάτι παραπάνω, ώστε να φτάσουμε στην πρόκριση...

Ο νέος προπονητής (σ.σ. Ντούσκο Ιβάνοβιτς) δεν είναι πολύ καιρό στην ομάδα για να αλλάξει πολλά πράγματα, αλλά έχει αλλάξει σίγουρα η ψυχολογία τους και αυτό έχει φανεί. Έχουν πολύ επιθετικό ταλέντο και θέλουν να δίνουν έναν τρελό ρυθμό ειδικά όταν παίζουν στην έδρα τους, αλλά εμείς θα πρέπει να φέρουμε το παιχνίδι στα μέτρα μας και να τους κατεβάσουμε το σκορ, χωρίς όμως να παραγνωρίσουμε τη σημασία της επίθεσης».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Δεν

    Δεν "μάσησε" τα λόγια του ο Μάντζαρης

    Με παίκτες που έχουν αυτή τη νοοτροπία κι αυτή την ψυχή, οι επιτυχίες δεν θ' αργήσουν να ξαναρθούν! Όσοι πιστεύουν ότι έκλεισε ο κύκλος αυτής της ομάδας πλανώνται πλάνην οικτράν! 

  • Με οδηγό το 2013 (video)

    Με οδηγό το 2013 (video)

    Με μπροστάρη τον Βασίλη Σπανούλη, ο οποίος είχε 19π. και 7ασ., ο Θρύλος είχε επικρατήσει το 2013 της Χίμκι στη Ρωσία με 87-82

  • Θρύλος είσαι!

    Θρύλος είσαι!

    Απόψε (20:45, live στο redking.gr) ο Ολυμπιακός τα παίζει "όλα για όλα" με τη Χίμκι, στη Μόσχα.

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ