"Τον καλύτερό μας εαυτό"
Όλοι στον Ολυμπιακό ξέρουν καλά ότι το ματς με την ΤΣΣΚΑ έχει... ιδιαιτερότητες. Διότι εάν τα αποτελέσματα δεν είναι αυτά που θα ήθελαν στο λιμάνι την Πέμπτη το βράδυ, τότε το ματς με τους Ρώσους δεν θα έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον. Υπάρχει, όμως, πάντα το γόητρο. Κι αυτό είναι τεράστιο κίνητρο για τους πρωταθλητές Ελλάδας.
Κάτι που εξήγησε και ο Βαγγέλης Μάντζαρης, με τον πλέι μέικερ του Θρύλου να στέκεται στην παρουσία του κόσμου που θα αποτελέσει για μια ακόμα φορά τον 6ο παίκτη. Μιλώντας για το ματς με το σύλλογο από τη Μόσχα, τόνισε πως
"Εμείς θα γνωρίζουμε την Πέμπτη το βράδυ αν την Παρασκευή θα έχουμε ελπίδες πρόκρισης σε περίπτωση που κερδίσουμε την ΤΣΣΚΑ. Ακόμα κι αν μην έχουμε όμως ξέρουμε ότι πρέπει να δείξουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Πρέπει να το κάνουμε για όλο τον κόσμο που μας στηρίζει και που -όπως μαθαίνω- θα είναι στο πλευρό μας και την Παρασκευή".










