ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

"Ο Ολυμπιακός προωθεί το γυναικείο μπάσκετ στην Ευρώπη"

Το ένα "μπαμ" μετά το άλλο από τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό. Δεν είναι μονάχα στο βόλεϊ Ανδρών και το βόλεϊ Γυναικών... Σήμερα ήταν η σειρά του μπάσκετ. Με την απόκτηση της Εβίνας Μάλτση.

Η κορυφαία, στην ιστορία, Ελληνίδα αθλήτρια του μπάσκετ που υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο. Στις πρώτες τις δηλώσεις, υπογράμμισε πως "Είμαι πολύ χαρούμενη που ήρθα στον Ολυμπιακό, στην ομάδα που κάνει μεγάλα βήματα για την ανάπτυξη του γυναικείου μπάσκετ και την προώθηση του και στην Ευρώπη.

Θέλω να συγχαρώ την ομάδα του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του νταμπλ την περσινή σεζόν. Ο Ολυμπιακός κάνει μια προσπάθεια υψηλών προδιαγραφών έχει θέσει υψηλά στάνταρ και για αυτό ήρθα και εγώ γιατί καλύπτει τις δικές μου προσδοκίες.  Σίγουρα πρέπει να υπερασπιστούμε το νταμπλ αυτό άλλωστε επιβάλει η φανέλα του Ολυμπιακού και στην Ευρώπη μακάρι να καταφέρουμε να πετύχουμε πολύ σημαντικά πράγματα.

Περιμένουμε τον κόσμο να είναι δίπλα μας και να μας στηρίξει στους αγώνες της Ελλάδας αλλά κυρίως στους αγώνες της Ευρώπης. Νομίζω ότι οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού είναι ό,τι καλύτερο για να δείξουμε στον Ευρωπαϊκό κόσμο κάτι αντιπροσωπευτικό από αυτό που γίνεται στη χώρα μας όταν έχουμε την υποστήριξη τους".

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ