ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

"Ο Ολυμπιακός με καλύπτει απόλυτα"

Μετά από 12 χρόνια στο εξωτερικό, η Εβίνα Μάλτση αποφάσισε να επιστρέψει στην Ελλάδα. Η κορυφαία Ελληνίδα μπασκετμπολίστρια μίλησε στην κάμερα του osfp.gr TV για την απόφαση να "επαναπατριστεί", για λογαριασμό του Θρύλου. Σημειώνοντας πώς ο Θρύλος καλύπτει όλα τα στάνταρ που είχε θέσει εκείνη ως βάση για να επιστρέψει στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Με την Μάλτση να σχολιάζει, μεταξύ άλλων, ότι "Είμαι πολύ χαρούμενη που μπαίνω σε αυτή την ομάδα και στην προσπάθεια που θέλει να κάνει ο Ολυμπιακός για να προωθήσει το γυναικείο μπάσκετ στην Ευρώπη. Περιμένουμε τον κόσμο να είναι δίπλα μας και να μας στηρίξει και στους αγώνες της Ελλάδας αλλά κυρίως στους αγώνες της Ευρώπης. Νομίζω ότι οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού είναι ότι καλύτερο για να δείξουμε στην Ευρώπη κάτι αντιπροσωπευτικό από αυτό που γίνεται στην χώρα μας".

Σχετικά με τους στόχους ανέφερε πως "Καταρχήν να συγχαρούμε τον Ολυμπιακό για την κατάκτηση του νταμπλ πέρσι. Όπως προανέφερα ο Ολυμπιακός κάνει μια προσπάθεια και χτίζει μια ομάδα σε πολύ υψηλά στάνταρ. Ερχόμενη εδώ αναμφισβήτητα πρέπει να υπερασπιστούμε το νταμπλ. Στην Ευρώπη είναι πολύ σημαντική η κίνηση που έχει γίνει και αυτός είναι ένας από τους λόγους που γύρισα, είναι ένα σημαντικό δέλεαρ. Καλύτερα να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους. Είναι η πρώτη φορά που βγαίνουμε, είμαστε όλοι εδώ για να βοηθήσουμε και μακάρι να καταφέρουμε να κάνουμε σημαντικά πράγματα".

Παρακολουθείστε στο βίντεο που ακολουθεί τη συνέντευξη της Εβίνας Μάλτση στην κάμερα του osfp.gr TV…

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ