ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Η προοπτική και οι στόχοι του Θρύλου

Η προοπτική και οι στόχοι του Θρύλου

Το προηγούμενο διάστημα κυκλοφόρησε ότι ο ΠΑΟ έκανε κρούση στην Εβίνα Μάλτση, με μια σημαντική πρόταση για διετές συμβόλαιο. Προσπαθώντας η διοίκηση του Ερασιτέχνη ΠΑΟ να δελεάσει, κατά αυτό τον τρόπο, την κορυφαία Ελληνίδα αθλήτρια του μπάσκετ. Αλλά η κρούση των "πράσινων" δεν κατάφερε σε κανένα σημείο να καλύψει την Ελληνίδα γκαρντ. Διότι στερούνταν δύο πολύ βασικών σημείων και στοιχείων.

Αυτά που άκουσε από την πρώτη στιγμή που μίλησε με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού. Η προοπτική ήταν το... άλφα και το ωμέγα! Διότι με το Θρύλο μπορεί να ικανοποιήσει τις αγωνιστικές της φιλοδοξίες. Να συνεχίσει να αγωνίζεται σε υψηλό επίπεδο, να διεκδικεί τίτλους, να παίζει στα ευρωπαϊκά κύπελλα. Κάτι που, εάν είχε επιλέξει τις "πράσινες", ήταν αμφίβολο να συμβεί!

Κι από την άλλη, οι φιλοδοξίες της Μάλτση ταιριάζουν απόλυτα με εκείνες του Ολυμπιακού. Πάντα ο Θρύλος θέλει να κατακτά όλους τους τίτλους στην Ελλάδα, πάντα να πρωταγωνιστεί στην Ευρώπη. Όπως και έγινε τη σεζόν που μόλις ολοκληρώθηκε. Πρώτο χρονιά για το τμήμα μπάσκετ και νταμπλ. Για την επόμενη, διατήρηση των κεκτημένων εντός συνόρων και πολύ καλή πορεία στο Eurocup.

Όλα αυτά μονάχα με τη φανέλα του Ολυμπιακού μπορεί να τα πετύχει η 35χρονη γκαρντ. Αλλά σε καμία περίπτωση με τον ΠΑΟ. Εξάλλου, το οικονομικό δεν ήταν το βασικό ζήτημα από την πλευρά της Μάλτση. Διότι θα μπορούσε να συνεχίσει στην Ευρώπη, βρίσκοντας εκεί ένα καλό συμβόλαιο. Αλλά όσα άκουσε από την πλευρά των νταμπλούχων Ελλάδας την κέρδισαν μονομιάς!

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ