ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Έτοιμος ο ΜακΚίσικ: «Δεν μας χαρίζεται τίποτα»

Έτοιμος ο ΜακΚίσικ: «Δεν μας χαρίζεται τίποτα»

Πάμε ξανά! Πάμε δυνατά, όπως μας έχει συνηθίσει… Ο Σακίλ ΜακΚίσικ είναι ξανά έτοιμος για… μεγάλα πράγματα. Σαφής ο Αμερικανός για το αποψινό ματς με τη Μονακό, καθώς αυτό πλησιάζει. «Σκληρή ομάδα» χαρακτήρισε την αντίπαλο του Θρύλου. Ο ΜακΚίσικ είναι ένας παίκτης, ο οποίος συνηθίζει να τα δίνει όλα, μέσα στο παρκέ και έτσι τον περιμένουν άπαντες και απόψε. Στο «καμίνι» ΣΕΦ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του ΜακΚίσικ:

«Παίζουμε μια σκληρή ομάδα σαν τη Μονακό. Έχουν καλούς παίκτες, όπως και εμείς. Δεν πρόκειται να μας χαριστεί καμία νίκη. Παίζουμε στα playoffs, οτιδήποτε μπορεί να συμβεί. Θεωρώ πως είμαστε καλύτερη ομάδα και πιο δυνατή, οπότε πρέπει να το εκμεταλλευτούμε, να παίξουμε με σωματική επαφή και σκληρή άμυνα, ώστε να πάρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα».

Για τον Μάικ Τζέιμς:
«Είναι χαρισματικός παίκτης και το γνωρίζουμε. Δεν μπορούμε να του το στερήσουμε αυτό, αλλά και εμείς έχουμε φοβερούς παίκτες. Αν παίξουμε όπως πρέπει, θεωρώ ότι θα κερδίσουμε».

Για το πως περιμένει τη σειρά:
«Οτιδήποτε μου ζητήσει ο κόουτς θα το κάνω, βρίσκομαι σε καλό ρυθμό, αλλά στο τέλος της ημέρας είναι ομαδικό παιχνίδι και ελπίζω να είμαστε εμείς οι νικητές».

Για το γεμάτο ΣΕΦ:
«Ευελπιστώ να έρθουν άπαντες, όλοι στα κόκκινα και να μας υποστηρίξουν για τη νίκη».

 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ