ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ο Σάσα ήταν μόνο η αρχή…

Ο Σάσα ήταν μόνο η αρχή…

Ο Γιώργος και ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος έδωσαν για άλλη μια φορά το στίγμα των προθέσεων τους και μέσω… Σάσα Βεζένκοβ έδειξαν ότι σχεδιάζουν ξανά έναν Ολυμπιακό που θα μπορεί να βρεθεί μετά από χρόνια στην κορυφή της Ευρώπης!

Ο Σάσα Βεζένκοβ, ήταν η πρώτη και πιο σημαντική κίνηση σε μια σειρά ανανεώσεων και επεκτάσεων συμβολαίων στον Ολυμπιακό και φυσικά θα υπάρξουν κι άλλες. Ο Θρύλος δεν σταματάει εδώ, καθώς έχει βάλει μπροστά το πλάνο των ανανεώσεων από το ξεκίνημα της χρονιάς. Η υλοποίηση της συμφωνίας με τον Βεζένκοβ ήταν μόνο η αρχή, αφού το προσεχές διάστημα, αναμένεται να καθίσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων ο Τόμας Ουόκαπ και τουλάχιστον τρεις ακόμη παίκτες τα συμβόλαια των οποίων λήγουν το καλοκαίρι.

Ο λόγος για τους Κώστα Σλούκα, Κώστα Παπανικολάου και Σακίλ ΜακΚίσικ, που τυπικά μένουν ελεύθεροι, όμως ο Ολυμπιακός θέλει να τους διατηρήσει όπως είναι και το λογικό για πολλά χρόνια στο ρόστερ του.

Όπως καταλαβαίνει κανείς, η ουσία είναι πως, όπως γίνεται αντιληπτό, η Διοίκηση του Ολυμπιακού παίρνει… μπροστά, σε ό,τι αφορά τις ανανεώσεις παικτών. Και όλα δείχνουν ότι μετά τον Σάσα Βεζένκοβ, θα έρθουν κι άλλες. Προφανώς οι κινήσεις αυτές γίνονται με τις ευλογίες του Γιώργου Μπαρτζώκα, ο οποίος έχει μπροστά του όλο το μέλλον, για να οδηγήσει την ομάδα, σε μεγάλες επιτυχίες.

 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ