ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

ΜακΚίσικ: «Ο Βεζένκοβ είναι ο καλύτερος παίκτης στην Ευρωλίγκα»

ΜακΚίσικ: «Ο Βεζένκοβ είναι ο καλύτερος παίκτης στην Ευρωλίγκα»

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ φρόντισε να… αποθεώσει με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα «basketnews.com» τον Σάσα Βεζένκοβ, μετά την επικράτηση του Ολυμπιακού στο Κάουνας, με 74-72 επί της Ζάλγκιρις, με τον εκπληκτικό φόργουορντ του Θρύλου να σημειώνει το νικητήριο καλάθι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του ΜακΚίσικ:

«Ο Σάσα είναι ο καλύτερος παίκτης στην EuroLeague, οπότε είναι αυτός που πρέπει να πάρει αυτό το σουτ. Στην προπόνηση, εδώ και δύο εβδομάδες, έτσι όπως γυρίζει η μπάλα στον αέρα, κάθε σουτ που κάνει αισθάνομαι ότι θα είναι ‘κοντό'(σ.σ, Short). Οπότε φωνάζω πάντα «κοντό», αλλά πάντα το βάζει. Αυτό έγινε και τώρα. Όταν η μπάλα έφυγε από τα χέρια του σκέφτηκα ότι το σουτ θα ήταν άστοχο, αλλά η μπάλα μπήκε στο καλάθι και τον κοίταξα έκπληκτος. Μου είπε ότι δεν μπορούσε καν να δει το καλάθι όταν σούταρε… οπότε είναι απίστευτο.»

Κλείνοντας τις δηλώσεις του, ο Αμερικανός γκαρντ αστειεύτηκε όταν ρωτήθηκε για το σουτ του Βεζένκοβ και κατά πόσο του θύμισε τον Ντιρκ Νοβίτσκι , λέγοντας: «Ναι, σίγουρα ήταν Ντιρκ. Αλλά όχι, ήταν Σάσα. Παίζει απίστευτα».

 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ