ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Με κόσμο στις Βρυξέλλες ο Θρύλος

Με κόσμο στις Βρυξέλλες ο Θρύλος

Με την συμπαράσταση του "πύρινου" κόσμου του θ' αγωνιστεί, όπως όλα δείχνουν, για μια ακόμα φορά ο Ολυμπιακός κόντρα στην Άντερλεχτ, στο "Constant vanden Stock".

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι διοικήσεις των δύο συλλόγων έχουν καταλήξει σε συμφωνία, ούτως ώστε αμφότερες να πάρουν από περίπου 1.300 εισιτήρια η καθεμία στο εκτός έδρας παιχνίδι τους -ο Ολυμπιακός στις Βρυξέλλες, δηλαδή και η Άντερλεχτ στον Πειραιά- για τις ανάγκες των φιλάθλων τους.

Η κατάσταση στο Βέλγιο, βέβαια, δεν έχει καμία σχέση μ' αυτήν στην Ελλάδα, καθώς η παρουσία της αστυνομίας και του στρατού στις Βρυξέλλες, μετά τα πρόσφατα τρομοκρατικά χτυπήματα στην κεντρική Ευρώπη, είναι έντονη.

Αυτό ωστόσο, δεν πρόκειται ν' αποτελέσει τροχοπέδη για τους οπαδούς του Ολυμπιακού και μάλιστα, δεν θα πρέπει ν' αποκλειστεί ακόμα πυκνότερη παρουσία από τους φιλάθλους των "ερυθρόλευκων" στην έδρα της Άντερλεχτ, καθώς δεδομένα η ζήτηση θα είναι τεράστια για την εν λόγω αναμέτρηση!

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Οδηγίες για τις Βρυξέλλες

    Οδηγίες για τις Βρυξέλλες

    Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημερώνει τους οπαδούς της ομάδας που θα ταξιδέψουν στο Βέλγιο για το πώς θα φτάσουν εύκολα στο γήπεδο "Constant vanden Stock"

  • Τα εισιτήρια με την Άντερλεχτ

    Τα εισιτήρια με την Άντερλεχτ

    Από αύριο ξεκινά η διάθεσή τους για την αναμέτρηση στο "Constant Vanden Stock". Προτεραιότητα στους κατόχους διαρκείας

  • Σε ελληνικό... φόντο (video)

    Σε ελληνικό... φόντο (video)

    Η Άντερλεχτ έφτιαξε video-promo για τα εισιτήρια με τον Ολυμπιακό με έναν έξυπνο τρόπο

  • Το πούλμαν του μισού εκατομμυρίου! (video)

    Το πούλμαν του μισού εκατομμυρίου! (video)

    Με το νέο -υπερσύγχρονο και πολυτελές- πούλμαν της θα μεταβεί η Άντερλεχτ στη Γάνδη για το αυριανό ντέρμπι - Δείτε το high-end λεωφορείο της προσεχούς αντιπάλου του Θρύλου, που κόστισε 470.000 ευρώ!

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ