ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Αρχηγός από ατσάλι!

Αρχηγός από ατσάλι!
Αρθρογράφος: Παύλος Σαχτούρης
ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ

Φέρει το περιβραχιόνιο, αλλά είναι από τους παίκτες που δικαιολογούν 1000% το γεγονός ότι είναι ο αρχηγός του Ολυμπιακού! Ο λόγος για τον τρανό Λούκα Μιλιβόγεβιτς. Ο Σέρβος μέσος αποδεικνύεται, φέτος, βιονικός και ακούραστος. Σε μια σεζόν ιδιαίτερα απαιτητική για τον Θρύλο, μια σεζόν που δεν ξεκίνησε και με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Αλλά ο διεθνής αμυντικός χαφ κάνει την καλύτερη σεζόν της καριέρας του.

Για να είσαι ο captain του Ολυμπιακού πρέπει να έχεις πολλά στοιχεία, όχι μονάχα να είσαι καλός παίκτης. Χρειάζεται καρδιά, ψυχή, προσωπικότητα, αυταπάρνηση και στα δύσκολα να βγαίνεις μπροστά. Όλα αυτά τα στοιχεία περιγράφουν τον Λούκα. Αλλά υπάρχει και κάτι ακόμα. Έχει δεθεί με τον Ολυμπιακό!

Όταν έχει φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα του Ερυθρού Αστέρα και μετά του Θρύλου, αντιλαμβάνεσαι από την πρώτη στιγμή σε πόσο μεγάλη ομάδα αγωνίζεσαι και τι πρέπει να κάνεις.

Αλλά φέτος ο αρχηγός είναι από ατσάλι! Σπάει τα κοντέρ! Μέσα σε λιγότερο από τρεις μήνες, σε 89 ημέρες για την ακρίβεια, δεν έχει χάσει ματς και έχει σχεδόν το απόλυτο σε χρόνο συμμετοχής. Τόσο με τον Ολυμπιακό όσο και με την εθνική Σερβίας που επίσης είναι βασικός και αναντικατάστατος. Μόλις 16 λεπτά εκτός αγωνιστικού χώρου σε 16 ματς!

Αλλά με δεδομένο ότι ένα πήγε στην παράταση (σ.σ.: με την Αρούκα στο Καραϊσκάκη) έχει παραπάνω χρόνο από 16 90λεπτα, κάτι που λεπτά μεταφράζεται σε 1.454! Άλλοι παίκτες έχουν τόσο χρόνο σε όλη τη σεζόν, άλλοι χρειάζονται 4 και 5 μήνες για να φτάσουν εκεί. Όχι όμως ο βιονικός Λούκα Μιλιβόγεβιτς.

Δείτε τα επιτεύγματά του στο infographic του redking.gr.

 

PHOTO GALLERY

Αρχηγός από ατσάλι!
Αρχηγός από ατσάλι!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • "Δεν ήταν τιμητικό για τον Ίβιτς"

    Ο Μιλιβόγεβιτς μίλησε στα σερβικά ΜΜΕ για την κίνηση του προπονητή του ΠΑΟΚ, να πάρει την ομάδα του και να φύγει από το γήπεδο.

  • Σας το κάρφωσε ο

    Σας το κάρφωσε ο "Μίλι"!

    Πολύ πόνο μοίρασε ο αρχηγός του Θρύλου με την γκολάρα στο φινάλε!

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ