ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

"Δεν ήταν τιμητικό για τον Ίβιτς"

Στα σερβικά ΜΜΕ μίλησε ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς για το ματς με τον ΠΑΟΚ. Μεγάλο το ενδιαφέρον στην πατρίδα του, καθώς το παιχνίδι κρίθηκε με το δικό του γκολ του τέλος. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού μίλησε στην εφημερίδα «Novosti» και καυτηρίασε τη στάση του συμπατριώτη του, προπονητή της ομάδας της Θεσσαλονίκης, Βλάνταν Ίβιτς.

Για την κίνηση του Βλάνταν Ίβιτς που πήγε να πάρει την ομάδα του δύο φορές και να αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο, αφού ο Μιλιβόγεβιτς του ευχήθηκε να πάει καλά ως Σέρβος που είναι και ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, σχολίασε τη στάση του επισημαίνοντας ότι «Δεν είναι σε καμία περίπτωση τιμητικό για τον ίδιο ότι δύο φορές ήθελε να πάρει την ομάδα του και να φύγει από τον αγωνιστικό χώρο. Μετά τον αγώνα έλεγε ότι η φάση που συμμετείχα εγώ ήταν για κόκκινη κάρτα. Η άποψη μου όμως είναι ότι δεν έπρεπε να πάρω κόκκινη, αλλά κίτρινη κάρτα όπως αποφάσισε και ο διαιτητής τελικά».

Για τη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ που κρίθηκε με το δικό του γκολ, ανέφερε ότι «Είμαι περήφανος και χαρούμενος. Όλα τα Μέσα με θεωρούν πολυτιμότερο του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Ήταν σπουδαίο παιχνίδι με πολλές ευκαιρίες και η νίκη αυτή μας κράτησε στην κορυφή. Το πίστευα όταν βρέθηκα στο τέλος στην επίθεση. Βρέθηκα στο σωστό σημείο και σκόραρε. Είχα βάλει και πέρσι γκολ κόντρα στον ΠΑΟΚ, σε ματς στη Θεσσαλονίκη».

Για την κατάσταση που επικράτησε με τις διακοπές στο ματς, ο Λούκα έδωσε τη σωστή διάσταση των πραγμάτων, σημειώνοντας πως «Πολλά γράφτηκαν, αλλά δεν ήταν έτσι όπως περιγράφονται. Λόγω των καπνογόνων, ο διαιτητής αναγκάστηκε να δώσει ένα “τάιμ-άουτ”. Είναι αλήθεια ότι κράτησε λίγο παραπάνω, αλλά αυτό έγινε για να καθαρίσει εντελώς η ατμόσφαιρα από τους καπνούς και το ματς συνεχίστηκε χωρίς να συμβεί το παραμικρό!

Με τον αρχηγό του Ολυμπιακού να αναφέρεται και στην εθνική Σερβίας, σχολιάζοντας ότι «Η ατμόσφαιρα στην ομάδα είναι πάρα πολύ καλή και τα αποτελέσματα είναι ιδανικά. Ανυπομονώ για την επόμενη συγκέντρωση και τον επόμενο αγώνα με την Ουαλία».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Αρχηγός από ατσάλι!

    Αρχηγός από ατσάλι!

    Ακούραστος και ασταμάτητος φέτος ο «Μίλι». Έχει αγωνιστεί παραπάνω από μισό γύρο σε 3 μήνες!

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ