ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Διακοπή αγώνα ενώ δεν χτύπησε κανείς;

Διακοπή αγώνα ενώ δεν χτύπησε κανείς;

Αδιανόητα πράγματα ζητούν οι... στερημένοι και είναι πραγματικά απορίας άξιο το πώς πιστεύουν ακόμα ότι υπάρχουν σοβαροί άνθρωποι που ασχολούνται μ' αυτά που λένε!

Οι άνθρωποι έχουν βάλει σε... φουλ ρυθμούς ολόκληρο τον μηχανισμό προπαγάνδας που διαθέτουν προκειμένου να μας πείσουν ότι το ματς στα Περιβόλια έπρεπε να διακοπεί επειδή έπεσε στον αγωνιστικό χώρο ένας αναπτήρας!

Και φυσικά να τιμωρηθεί ο Ολυμπιακός, να χάσει στα χαρτιά το ματς, να του αφαιρεθούν οι... μισοί βαθμοί που έχει κατακτήσει φέτος, να κλείσει το "Γ. Καραϊσκάκης" μέχρι του... χρόνου και να ξεκινήσουν οι "ερυθρόλευκοι" το νέο πρωτάθλημα με... μείον 10 βαθμούς! Λες κι αν γίνονταν όλα αυτά, θα μπορούσαν να πάρουν το πρωτάθλημα από τον Ολυμπιακό! Αλλά το θέμα δεν είναι αυτό... Είναι ότι γίνεται τέτοιος ντόρος για κάτι που ουσιαστικά δεν υπάρχει!

Κανένα αντικείμενο δεν χτύπησε τον οποιοδήποτε στο παιχνίδι του Πλατανιά με τον Ολυμπιακό! Έπεσε ένας αναπτήρας, τον σήκωσε ο Κουλιμπαλί από δίπλα του (αφού πρώτα έπαιξε το... θεατράκι του ότι δήθεν τον χτύπησε στο πόδι, κάτι που φαίνεται ξεκάθαρα ότι δεν ισχύει από την τηλεοπτική μετάδοση) και τέλος!

Αυτό ήταν όλο! Ρίψη ενός αντικειμένου, δηλαδή, χωρίς καμία απολύτως πρόκληση σωματικής βλάβης, ούτε τίποτα... Με την λογική (ένας Θεός να την κάνει λογική, αλλά τέλος πάντων) των "εξυγιαντών", δεν θα έπρεπε να τελειώνει κανένας ποδοσφαιρικός αγώνας, ούτε στο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά ούτε και στο εξωτερικό!

Δείτε, για παράδειγμα, πώς λειτούργησε η UEFA, η οποία σημειωτέον δεν... σηκώνει μύγα στο σπαθί της σε θέματα ασφάλειας και δη στο Champions League, στο πρόσφατο παιχνίδι του Ολυμπιακού στο "Γ. Καραϊσκάκης" με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ...

Έπεσε αντικείμενο από την εξέδρα και ο Ολυμπιακός τιμωρήθηκε με πρόστιμο... Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο... Και μάλιστα, ούτε καν "βαρύ" πρόστιμο... Δεν έγινε ποτέ θέμα από την UEFA ένα αντίστοιχο περιστατικό!

Κι αυτό επιτάσσει η κοινή λογική, δεν το λέμε εμείς... Στα Περιβόλια δεν απειλήθηκε η σωματική ακεραιότητα κανενός, υπήρξε ένα αντικείμενο στο 90ο λεπτό, το οποίο το σήκωσε ο παίκτης του Πλατανιά από το χορτάρι, χωρίς καν να τον έχει ακουμπήσει και τίποτα περισσότερο... Το να προσπαθούν κάποιοι να μας πείσουν ότι το συμβάν αυτό είναι αντίστοχο με τα έκτρωπα, την "ζούγκλα" και τις δολοφονικές φωτοβολίδες ευθείας βολής, που πέτυχαν και πέρσι (Κασάμι), αλλά και φέτος (Φινμπόγκασον) τους παίκτες του Ολυμπιακού, πραγματικά, είναι τουλάχιστον γελοίο!

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • "Δεν έθεσε σε κίνδυνο..."

    Ο Σωτηρίου μίλησε για το περιστατικό με τον Κουλιμπαλί, λέγοντας ότι υπήρχαν αντικείμενα στον αγωνιστικό χώρο

  • Έπιασε... τόπο η προπαγάνδα!

    Έπιασε... τόπο η προπαγάνδα!

    Ο αναπτήρας δεν χτύπησε τον Κουλιμπαλί, αλλά η δουλειά που έκανε το... σύστημα των "αντικειμενικών" πέτυχε, όπως φαίνεται από το κατηγορητήριο...

  • "Κανένα αντικείμενο δεν τον χτύπησε"

    Ο Ντουρμάζ που ήταν δίπλα στον Κουλιμπαλί τόνισε ο αμυντικός του Πλατανιά έκανε θέατρο. Επισημαίνοντας ότι το αντικείμενο προϋπήρχε στο χορτάρι

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ