ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Στη Μόσχα ο Καρεμπέ

Στη Μόσχα ο Καρεμπέ

Επίσημος προσκεκλημένος της FIFA και της ρωσικής επιτροπής, η οποία είναι υπεύθυνη για τη διοργάνωση του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών του 2017, είναι ο Κριστιάν Καρεμπέ.

Ο Γάλλος Σύμβουλος Στρατηγικής της ΠΑΕ Ολυμπιακός θα ταξιδέψει στη Μόσχα την προσεχή εβδομάδα, καθώς στις 3 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί στην Κόκκινη Πλατεία, στην ρωσική πρωτεύουσα, ειδική τελετή για την αντίστροφη μέτρηση της έναρξης της διοργάνωσης.

Το event θα λάβει χώρα στο εμπορικό κέντρο "GUM" και θα σηματοδοτήσει την αντίστροφη μέτρηση των 500 ημερών μέχρι να γίνει η... σέντρα στο επόμενο Confederations Cup.

Ο Κριστιάν Καρεμπέ θα είναι ένας από τους επίσημους προσκεκλημένους της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, μαζί με άλλες λαμπερές προσωπικότητες του χώρου.

Το Κύπελλο Συνομοσπονδιών (Confederations Cup) αποτελεί παραδοσιακά το πιο σημαντικό «τεστ», έναν χρόνο πριν από τη διεξαγωγή του Μουντιάλ. Φυσικά θα φιλοξενηθεί στη Ρωσία, όπως και το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018 και συγκεκριμένα από τις 17 Ιουνίου έως τις 2 Ιουλίου 2017.

Τα ματς θα φιλοξενηθούν στα εξής τέσσερα γήπεδα: Οκριτιε Αρίνα (Μόσχα), Ζενίτ Αρίνα (Αγία Πετρούπολη), Φισχτ (Σότσι) και Καζάν Αρίνα (Καζάν).

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ