ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Τα εισιτήρια με την Άντερλεχτ

Τα εισιτήρια με την Άντερλεχτ

Στις 18 Φεβρουαρίου διεξάγεται η πρώτη αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Άντερλεχτ, για τη φάση των "32" του Europa League. Με τους "ερυθρολεύκους" να θέλουν να κάνουν στις Βρυξέλλες το πρώτο βήμα για να πάρουν το εισιτήριο για τους "16" της διοργάνωσης. Και είναι απολύτως σίγουρο ότι θα χρειαστούν τη βοήθεια του κόσμου τους, την οποία θα έχουν. Σήμερα η ΠΑΕ Ολυμπιακός έκανε γνωστό πως η διάθεση των εισιτηρίων για το ματς στο Βέλγιο θα ξεκινήσει την Τρίτη το πρωί, στις 10:00, με προτεραιότητα για τους κατόχους των διαρκείας.

Αναλυτικά η ενημέρωση από την πλευρά των νταμπλούχων Ελλάδας, η οποία αναφέρει ότι "H Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, για τον αγώνα του UEFA EUROPA LEAGUE (Φάση των 32) μεταξύ των ομάδων ANDERLECHT - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, που θα διεξαχθεί στο "Constant Vanden Stock Stadium" την Πέμπτη 18/02/2016 στις 19:00 (τοπική ώρα), ενημερώνει τους φίλους της ομάδας.

Τα εισιτήρια του αγώνα θα διατεθούν με προτεραιότητα στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας, οι οποίοι και θα ταξιδέψουν οι ίδιοι στης Βρυξέλλες, ως εξής: Την Τρίτη 09/02 (10:00 – 18:00 ή έως την εξάντλησή τους), για τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας των θυρών 12, 14, 15, 16, 33, VIP, από το εκδοτήριο που βρίσκεται έξω από την θύρα 25, με δικαίωμα αγοράς ενός (1) εισιτηρίου για κάθε κάτοχο.

Σε περίπτωση μη εξάντλησης των εισιτηρίων από τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας των παραπάνω θυρών θα εκδοθεί νέα ανακοίνωση. Για τους κατόχους σουιτών και εισιτηρίων διαρκείας VVIP, από τα γραφεία της Διαχείρισης Εισιτηρίων στο Γήπεδο ΚΑΡΑΪΣΚΑΚH, με τις ανωτέρω ώρες λειτουργίας.

Κάθε φίλαθλος για να προμηθευτεί εισιτήριο πρέπει να επιδείξει την κάρτα διαρκείας του, το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητάς του και την αεροπορική κράτησή του.

Η Τιμή των εισιτηρίων είναι 45€".

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Εισιτήρια τέλος για Βρυξέλλες!

    Εισιτήρια τέλος για Βρυξέλλες!

    Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε ότι εξαντλήθηκαν τα 1.200 εισιτήρια για το α' ματς με την Άντερλεχτ

  • Ελάχιστα

    Ελάχιστα "μαγικά χαρτάκια"

    Τα εναπομείναντα εισιτήρια για το ματς του Θρύλου με την Άντερλεχτ στο Βέλγιο θα διατίθενται την Τετάρτη από τις 10:00

  • Με κόσμο στις Βρυξέλλες ο Θρύλος

    Με κόσμο στις Βρυξέλλες ο Θρύλος

    Σε συνεννόηση με την Άντερλεχτ έχει έρθει η διοίκηση του Ολυμπιακού προκειμένου οι δύο ομάδες να πάρουν από περίπου 1.300 εισιτήρια στις δύο αναμετρήσεις τους σε Βρυξέλλες και Πειραιά

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ