ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ποια Λα Κορούνια; Εδώ θα μείνει ο Πάρντο!

Ποια Λα Κορούνια; Εδώ θα μείνει ο Πάρντο!

Καμία υπόσταση δεν έχουν οι φήμες, που είδαν το φώς της δημοσιότητας, σχετικά με ενδιαφέρον της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια για τον Φελίπε Πάρντο, πολύ δε περισσότερο για επαφές του εκπροσώπου του διεθνούς Κολομβιανού μεσοεπιθετικού με τους διοικούντες τον σύλλογο της Γαλικίας.

Ο Ολυμπιακός επένδυσε, το περασμένο καλοκαίρι, στον Φελίπε Πάρντο, έπειτα από θερμή εισήγηση του Μάρκο Σίλβα, ο οποίος δικαιώθηκε για την επιλογή του αυτή, καθώς ο άλλοτε ποδοσφαιριστής της Μπράγκα απέδειξε φέτος ότι έχει τις δυνατότητες να σταθεί στο υψηλότερο επίπεδο, αυτό του Champions League, στο οποίο, εξάλλου, συμμετείχε, αλλά και σκόραρε, για πρώτη φορά με τη φανέλα των πρωταθλητών Ελλάδας.

Οι Πειραιώτες έδωσαν πέρσι 2.500.000 ευρώ στην πορτογαλική ομάδα για να πάρουν τον Πάρντο και η συμφωνία προβλέπει την καταβολή ακόμα 2.000.000 ευρώ φέτος προκειμένου ο Κολομβιανός ν' ανήκει εξ ολοκλήρου στην ΠΑΕ Ολυμπιακός. Κάτι που θα γίνει, καθώς ο 25χρονος ποδοσφαιριστής έχει κερδίσει, τόσο με τις εμφανίσεις του σ' Ελλάδα κι Ευρώπη, όσο και με τον εξαιρετικό του χαρακτήρα, την θέση του στο "ερυθρόλευκο" ρόστερ και για τη σεζόν 2016-2017...

Στον Ολυμπιακό, εξάλλου, πιστεύουν ότι ο εν λόγω ποδοσφαιριστής, ο οποίος έγινε για πρώτη φορά διεθνής κατά την διάρκεια της τρέχουσας σεζόν χάρις στις εμφανίσεις του με τον Ολυμπιακό στο Champions League, θ' ανεβάσει ακόμα περισσότερο την αξία του στο άτυπο ποδοσφαιρικό "χρηματιστήριο" την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Είναι μια από τις "δυνατές" επενδύσεις της διοίκησης του Ολυμπιακού, ο Φελίπε Πάρντο, και γι' αυτό δεν υπάρχει περίπτωση να μη φοράει τα ερυθρόλευκα τη νέα σεζόν!

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Στο Βατικανό ο Φελίπε (photo)

    Στο Βατικανό ο Φελίπε (photo)

    Το Άγιο Πάσχα στο Βατικανό θα γιορτάσει φέτος ο Φελίπε Πάρντο με την οικογένειά του...

  • Στην Ακρόπολη ο Φελίπε (photo)

    Στην Ακρόπολη ο Φελίπε (photo)

    Τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί ο Φελίπε Πάρντο μαζί με τη σύντροφό του

  • Η ευτυχία του Φελίπε (photo)

    Η ευτυχία του Φελίπε (photo)

    Μια πολύ όμορφη φωτογραφία "ανέβασε" στα social media ο Φελίπε Πάρντο δείχνοντας μας τι τον κάνει πραγματικά ευτυχισμένο

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ