ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Τρία και ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!

Τρία και ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!

Έτσι "ΓΛΕΝΤΑΝΕ" οι πρωταθλητές. Ο Ολυμπιακός έριξε τρία μπαλάκια στην ομάδα του Αλαφούζο και της έδειξε τι σημαίνει Πειραιάς! Τρελό πάρτι στο γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης" από τους "ερυθρόλευκους" και 33.000 οπαδούς τους. Και τώρα Γιαννάκη ψάξε βρεις καμία δικαιολογία για να σε πιστέψουν οι οπαδοί της ομάδας του και να δικαιολογήσεις το τρίμπαλο στο "Γ. Καραϊσκάκης". Αυτή κι αν ήταν η καλύτερη φιέστα για το 43ο πρωτάθλημα!

Οι πρωταθλητές μπήκαν νωθρά στο ματς και στο πρώτο ημίωρο δεν "πατούσαν" καλά στον αγωνιστικό χώρο. Μάλιστα στην πρώτη φάση που έκανε επίθεση ο ΠΑΟ κατάφερε να ανοίξει το σκορ με τον Μπεργκ που βρέθηκε στην... πλάτη της άμυνας του ΠΑΟ. Μποτία και Ντα Κόστα είχαν κακή αντίδραση, ενώ ο Μαζουακού έδειχνε να μην έχει μπει στο κλίμα του ματς. Με αποτέλεσμα να φαίνεται ο Θρύλος να παίζει με... δέκα! Διάστημα στο οποίο ο Θρύλος δεν μπορούσε να βρει ρυθμό. Μετά το 25ο λεπτό και την ευκαιρία του Ταυλαρίδη λες και γύρισε... ο διακόπτης. Ο πρωταθλητής Ελλάδας έβαλε την μπάλα κάτω, άρχισε να κάνει πιο ορθολογικές επιθέσεις και έφτασε στο ζητούμενο. Το γκολ της ισοφάρισης και το 1-1 στο 38'. Με πρωταγωνιστή τον Καμπιάσο, με μια βολίδα έξω από την περιοχή. Ο "Κούτσου" σκόραρε σε ένα ακόμα σημαντικό ματς μετά την Τούμπα και τον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Ήδη από το 32' ο Φουστέρ είχε χάσει την πρώτη μεγάλη ευκαιρία των "ερυθρολεύκων" που "πατούσαν" πλέον καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και έδειχναν να έχουν τον έλεγχο.

Το σκηνικό συνεχίστηκε και στο δεύτερο ημίχρονο. Με το Θρύλο να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και τους "πράσινους" να παίζουν περισσότερο αμυντικό, για να κρατήσουν το 1-1. Αλλά το γκολ δεν έρχονταν. Με τον Σίλβα να κάνει σιγά-σιγά τις κινήσεις του από τον πάγκο. Αρχικά με τον Πάρντο αντί του Ντομίνγκες που άρχισε να κάνει... πάρτι στη δεξιά πτέρυγα και να μοιράζει... σακούλες στον Πράνιτς και στους άλλους αμυντικούς του ΠΑΟ. Εν συνεχεία, η διπλή αλλαγή στο 81' με τον Ερνάνι και τον Πουλίδο, με το Θρύλο να παίζει ουσιαστικά με δύο επιθετικούς. Κι εκεί άρχισε το "ερυθρόλευκο" show!

Οι πρωταθλητές Ελλάδας είχαν αφήσει το καλύτερο για το τέλος. Στα τελευταία τρία λεπτά του ματς, έβαλαν δύο γκολ και έριξαν τα... τρία στον ΠΑΟ! Αρχικά με τον Ντα Κόστα που σηκώθηκε ψηλότερα από όλους τους αμυντικούς του ΠΑΟ και με κεφαλιά στο 87' πέτυχε το 2-1! Το γλέντι είχε αρχίσει για τα καλά στις εξέδρες του γηπέδου "Γ. Καραϊσκάκης", αλλά οι "ερυθρόλευκοι" δεν είχαν τελειώσει ακόμα! Είχε και... γλυκό η νίκη του. Στο 89' ο Ιντέγε έκλεψε από τον Ταυλαρίδη και πλάσαρε τον Στιλ, διαμορφώνοντας το τελικό 3-1.

Ολυμπιακός: Ρομπέρτο, Σαλίνο, Μποτία, Ντα Κόστα, Μαζουάκου, Καμπιάσο (81' Πουλίδο), Μιλιβόγεβιτς, Φορτούνης, Ντομίνγκες (62' Πάρντο), Φουστέρ (81' Ερνάνι), Ιντέγε.

Παναθηναϊκός: Στιλ, Μέστο, Ταυλαρίδης, Μολέδο, Πράνιτς, Κουτρουμπής (90' Πέτριτς), Ζέκα, Αμπέιντ, Βιγιαφάνες (71' Εσιέν), Λέτο (74' Μαμούτε), Μπεργκ.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Η παρακάμερα με τον ΠΑΟ (video)

    Η παρακάμερα με τον ΠΑΟ (video)

    Δείτε πως έζησε ο κόσμος του Θρύλου το ματς με τους "πράσινους" και το γλέντι στα αποδυτήρια μετά τη λήξη!

  • Χειρότερος των τριών!

    Χειρότερος των τριών!

    Ο Θρύλος είχε κατοχή 65% και παραπάνω τελικές με τον ΠΑΟ από ότι με ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, αντίστοιχα!

  • MVP ο Καμπιάσο

    MVP ο Καμπιάσο

    Ο Αργεντινός έκανε πάλι καλό ματς , πέτυχε ένα φανταστικό γκολ και ψηφίστηκε πολυτιμότερος του ματς.

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ