ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Χειρότερος των τριών!

Χειρότερος των τριών!

Επειδή ορισμένοι δεν το έχουν καταλάβει, για να δούμε τους... αριθμούς. Τι έγινε χθες στο γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης"; Ο Ολυμπιακός είχε κατοχή μπάλας 65% έναντι του 35% που είχε ο ΠΑΟ. Κατοχή μπάλας που παραπέμπει σε μικρομεσαία ομάδα. Δεν το λέμε εμείς στο redking.gr για να πικάρουμε τον "αιώνιο" αντίπαλο! Τα γεγονότα...

Τα ματς στα οποία ο Θρύλος είχε παραπάνω κατοχή από το 65% που είχε με τους "πράσινους" ήταν με τον Πανιώνιο, 75% στο Καραϊσκάκη και 69% στη Νέα Σμύρνη, με τον Πανθρακικό 72% στην Κομοτηνή, με τον Λεβαδειακό 71% στο Καραϊσκάκη, 67% με Βέροια στον Πειραιά και 66% με Λεβαδειακό στο ΟΑΚΑ και Βέροια στην Ημαθία!.

Και αμέσως μετά είναι το ματς με τον Παναθηναϊκό, όπου οι "ερυθρόλευκοι" είχαν 65% κατοχή μπάλας. Στα αντίστοιχα ματς με την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ στον Πειραιά η κατοχή ήταν 51% και 48%, αντίστοιχα. Καταλαβαίνετε τη διαφορά ανάμεσα στις άλλες δύο ομάδες και τους "πράσινους" που διεκδικούν τη δεύτερη θέση! Και να ήταν μόνο αυτό!

Κόντρα στον Παναθηναϊκό ο Θρύλος είχε τις περισσότερες τελικές, εντός έδρας, σε σχέση με τις τρεις ομάδες που παλεύουν για τη δεύτερη θέση. Είχε 13, έκανε 12 με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ και 9 με αντίπαλο την ΑΕΚ, αντίστοιχα. Δηλαδή ακόμα και σε αυτόν τον τομέα φαίνεται και η διαφορά του Ολυμπιακού από τους άλλους, όπως και ότι οι "πράσινοι" έχουν νοοτροπία μικρομεσαίας ομάδας!

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Τρία και ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!

    Τρία και ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!

    Έτσι "ΓΛΕΝΤΑΕΙ" ο Πειραιάς και εσύ ΠΑΟ θα τον προσκυνάς. "Ερυθρόλευκο" πάρτι με την ομάδα του Αλαφούζου..

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ